CHERITERA KAMI...: Senarai peserta Visit Malaysia Contest 2014

Feb 10, 2014

Senarai peserta Visit Malaysia Contest 2014

Terharu dengan sambutan yang diterima oleh korang. Tak sangka ramai yang sudi join contest ni dan ada yang sungguh-sungguh betul buat entry tu.Terima kasih banyak-banyak. Contest masih berjalan, doa-doa la rezeki kami dimurahkan lagi dapat bagi korang hadiah banyak-banyak.Hehhe.InsyaAllah.

Apa-apa pun nak mintak maaf awal-awal sebab ruangan komen Ann ni ade 2 jenis. 1 yang biase keluar pop-up komen pastue korang type komen cam biase send tu nnti Ann approve komennye. Yang kedua Imotiv - yang ni memang Ann xtau nak setting camne. Kalau view entry 1-1 entry baru kita akan nampak komen dalam imotiv, yang komen biase u xnampak. Actually Ann nak hide all the komen yang korang bagi link entry korang beserta jawapan tapi tulanye. Terkial-kial xtau camne nak buat dengan Imotiv tu.

Anyway, Ann listkan senarai link yang dah dihantar ke Ann :
1.  http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
2. http://ibudamia.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
3. Epol Md Hamdan ( boleh sertakan link blog anda kalau ada/FB id??)
4. http://www.azhafizah.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
5. http://zafirahcahayakejayaan.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
6.  http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
7. http://www.syuhadasalleh.my/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
8. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
9. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
10. http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
11. http://keladian.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
12. http://cutemama1702.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
13. http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
14. http://ibumuiz.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
15. http://heaven2104.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
16. http://ceritaseoranget.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html
17. http://nureenasirellesya.blogspot.com/2014/02/visit-malaysia-2014-contest.html

Ann akan update lagi list ni jika anda tambahan. Kalau ada yang Ann termiss, maklumkan Ann yea. Lagi sekali, terima kasih banyak-banyak dan good luck!!!:)

2 comments:

mama tisya said...

moga2 ada rezeki...tu la tgk kalo org komen thru imotiv tu, org lain bole tgk jwpannye

Ann said...

mama tisya : tuelanyee..xtau cmne nak buat..hohoh..thanks tau join:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah