CHERITERA KAMI...: Register H12 Ads, tambah pendapatan

Feb 15, 2014

Register H12 Ads, tambah pendapatan


Pernah dengar ke H12 Ads?N pun first time. Mungkin perasan ads die cuma tak amim port.Thanks to Fiza sebab sudi share pasal ni. Ann pun saja la try, manala tau ada rezeki lebih. Tapi cik Nuffnang masih setia lagi walau xseberapa jumlahnya. Jangan risau, H12 Ads tak kan ganggu cik Nuffnang anda.

Cara nak register :
1. Klik  SINI.
2. Isikan maklumat yang diperlukan, pastikan alamat email yang dimasukkan betul.
3. Check email untuk pengesahan akaun.
4. Log in H12 Ads , pilih menu Web Sites
5. Klik Add New Sites dan masukkan URL blog anda.
6. Add a meta tag into your web site untuk soalan Choose Site Ownership Verification Method
7. Copy meta tag H12 Media Ads dan paste kan di template blog anda. ( dashboard > template > html , cari code <head> pastekn meta tag tadi disini).
8. Tick button Accept Rule dan verify.
9. Pihak H12 Ads akan memberi email pengesahan dalam masa 1-2 hari.
10. Setelah email diterima, log in akaun H12 seperti biasa pilih menu Banner Tags , pilih mana-mana ads yang anda nak dan pastekan di blog.
11. Siap!!Tunggu saja kalau ada amount yg masuk:)

Klik SINI untuk info lanjut dan selamat ber'ads'.

6 comments:

msredcheesecake said...

dah register ke? nuffnang tak tarik glitterity ke?

Ann said...

msredcheesecake : Ann dh register..mengikut kate yg dh register awal, nuffnang ok je..

::EIDA:: said...

nuffy okay je ehh? takut nak try tapi nak duit.. boleh? hahahhaa

Ann said...

EIDA : ok mengikut dari yg dh buat ulu..duit sape xnak..heheheh

myza said...

Betul ke.nuff xmajuks ke menduakan dia hehe try dlu pooh.let me know later k

Ann said...

myza : aku dh delete dh sbb ade ckp menggngu statu gliteriti nuffnang..hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah