CHERITERA KAMI...: Little Penang Kafe KLCC

Feb 6, 2014

Little Penang Kafe KLCC


Movie date waktu malam tengok cerita mmmm..tak ingat la pulak ( faktor usia semakin meningkat ke ni??) dekat TGV KLCC. Sementara nak tunggu masa tu nak lepak santai la kejap. Jenuh tawaf dari dalam ke luar ke dalam balik nak mencari port. Katenye nak makan yang ringan-ringan je sebab sblm tu dah dinner sesiap dari rumah.

Last-last masuk Little Penang Kafe ni. Memang selalu perasan kafe ni penuh orang. Sampai beratur nak menunggu seat. Sebaik time ktorang haritu, kejap je tunggu.Tapi dapat meja dekat betul dengan orang sebelah menyebelah.Kalau nak gosip ke nak romantik talk ke pergi cari kedai lain yea;p

Konsep kopitiam

Ramaikan??Foreigner pun suka masuk sini. kalau tak dapat nak g Penang, makan kat sini pun jadi la.Boleh gitu..;p

ABC

Rojak buah dia memang terbaik.Kuah pekat dan sedap!Orang cina meja sebelah pun order. Dah mostly yg Ann perasan ramai yang order rojak ni.Memang sedap la tu.

Order tu je ke??aah 2 orang makan share ABC dan Rojak buah sebab nak menunggu movie punya pasal. Next time ada kesempatan kami try pulak menu lain.Tue pun kalau tak beratur panjang la.Hohoho.

13 comments:

mama tisya said...

mmg kalo time lunch beratur pjggg...pernh skali mkn cni

Azhafizah Md Nor said...

drooling la tengok menu semua ni +_+'

Ann said...

mama tisya : kann..pernah baca entry mamatisya lunch kt sini..

Ann said...

Azhafizah Md Nor : tu yg seram nak post entry makanan ni..sndr tgk pn lapoo..hhihih

Cho Zila said...

rojaktu buat akak terliur.. alahai rindu rojak buah kat kedai kegemaran akak... Makanan Penang memang sedap2 belaka kan..

ctfand said...

terliur tengok ABC tu.. :)

Ann said...

Cho Zila : heheh..sy pos pun sy terliur kak..betul tu..nk repeat Penang lagi ni xtau bile..

Ann said...

ctfand : kan...nak2 lak cuaca tgh panas ni..:)

myza said...

Jom jom penang lagi..yihha jjcm
Err faktor usia??!

Ann said...

myza:jommmmm..rosak diet weh..kekeke

hafizah razak said...

try order set lunch dia. sedap! :)

Ann said...

hafizah razak : lunch?wkend la boleh dan harap2nye xpjg beratur...tq for the info:)

hazman fadzil said...

pernah singgah sekali... dah kedai macam nie mesti tekak nak makan kuew tiow goreng...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah