CHERITERA KAMI...: Kasut pertama dan terakhir

Feb 24, 2014

Kasut pertama dan terakhir


Masa mengemas-ngemas haritu , terjumpa 1 kotak ni.Isinye memang sangat memorable tahap manis giler.Senyum sengeh sensorang. Post la kat FB konon nak let go isi tu sebab dan tak pakai, dari simpan tak guna baik bagi pada yang memerlukan gitu. Ramai lak komen kate tak payah..kenangan, nanti ada event boleh pakai bagai.

Jap tunjuk dulu ape bende tu.Kang cerita syok sendiri korang tak paham lak.Hehhe.

Tadaaa..inilah kasut kahwin kita 3tahun yang lepas. 

Kasut ni custom made tempah sekali kat mak andam yang Ann amik vendor masa kawin tu. Siap pesan taknak tinggi sangat sebab kami suami isteri ketinggian pun lebih kurang. Taknak yang runcing2 kang terseliuh 1 hal pengantin jalan terhencut-hencut pulak. Silap-silap pengantin berkaki ayam je kang.

Last masa kahwin tu la Ann pakai.Lepas tu terus simpan tak bukak-bukak. Cakap pasal sayang,pasal kenangan memang la.Siapa tak sayang woo bende yang related dengan kahwin hanya sekali dalam seumur hidup.Ni pun dapat pkai kasut tinggi ni pun time kahwin je.Sekarang ni Ann g office pakai selipar je weh.Dalam kereta tu standby la sandal yang tinggi sikit buat pakai kenduri.

Picture taken by Acai Jawe Photography

Sekarang, kasut ni masih dalam simpanan Ann. Dah ramai cakap jangan jual terus la Ann delete post haritu tapi kalau ada yang terbaca entry ni kot berkenan boleh la roger2 i yea. Lagi sekali..bukan tak sayang sebab sayang la baik let go pada yang memerlukan. Kang kalau rindu Ann tatap je la gambar-gambar kasut yang ada.


Alolo...sweet pulak tengok gambar-gambar kawin ni. Nanti nak belek-belek lagi la album kawin.Muahaha..

Kalau lepas-lepas ni buat entry pasal kahwin, ada tak yang cakap kita buang tebiat??;p

*Korang ada simpan lagi tak barang-barang kahwin dulu??

8 comments:

~~AzaLea~~ said...

kalau tgk album kawin or barang2 yang berkaitan dgn majlis, mesti sengih sorang2 kan Ann?

:)

Ann said...

Azalea :hehhe..kannn..rasa mcm nk buat mjlis lagi pulak..;p

myza said...

Aku punya kasut abes hancus dmamah usia dah pooh.ko punya elok lg kiki..buat sewa la skali dgn baju pngantin..xpun pakai phootoshot dgn ck abg smpena anibesari ke 12thn nnt kaannn

Ann said...

myza : ko simpan mane kast tu smp dh dimamah usia..ehehehe..tuelanye..syg bile tgk kasut ni..hahaha...aniversari 12thn?/aku igtkan ko nk ckp anniversari thn ni ke...kekek

Myra Jay said...

Hheeee, bestkan memori masa kawen :D

Ann said...

Myra Jay : tuelanye..rs nak ulang balik;)

myza said...

Aku simpan dlm stor kikih maklum la xde jnama..iyo anibersari bila2 pn boleyy kiki

Ann said...

kasut ni pn lg jenama xtau ape..hahah..tgk la kot muat bj kawin tu boleh amik photostudio x..kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah