CHERITERA KAMI...: Contest tamat - Terima Kasih!!!

Feb 28, 2014

Contest tamat - Terima Kasih!!!


Tamatlah sudah Visit Malaysia Contest 2014 yang kami anjurkan dari 10/2/2014 yang lepas. Alhamdulillah dalam rasa takde yang sudi nak join, ada jugak yang bagi sokongan dan join saing. Terima kasih tak terhingga.

Boleh tengok senarai nama penuh peserta-perserta contest di SINI. Kalau ada yang Ann terlepas pandang, sila inform Ann yea. InsyaAllah , kami akan umumkan pemenangnye segera mungkin. Pembahagian hadiah pun akan kami cuba lakukan sebaiknye. Tunggggguuuuu!:)

Terima kasih sekali lagi!Love olls:)

# Sudi-sudilah follow Instagram Ann. Klik button tepi ni. Budak baru nak pandai ber'IG';p

7 comments:

mama tisya said...

smoga ada rezeki..amin2

Anonymous said...

I'm truly enjoying the design and layout of your blog.

It's a very easy on the eyes which makes it much more
pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer
to create your theme? Great work!

Look into my site :: geld verdienen

Ann said...

mama tisya..insyaAllah:)

::EIDA:: said...

choiii baru teringat! melepasss. hahaha. xpe laa. next time buat lagi k! ;)

Ann said...

EIDA : insyaAllah..tunggguu:)

Zura Lee said...

nape la br kenal..klu tak, blh je join..huhhuhuhuh

Ann said...

Zura Lee : insyaAllah ade rezeki lagi nnti Ann buat, kene join ok:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah