CHERITERA KAMI...: Cempedak Crepe Sedap

Feb 19, 2014

Cempedak Crepe Sedap

Walaupun musim crepe ni lama dah berlalu, tapi kami still layan jugak. Lagi-lagi kalau lalu depan kedai SUMPTUOUS DESSERTS confirm stop and buy! Banyak tempat jugak kami try crepe dari kedai yang online yang mana-mana la so far kat sumptuous juga yang menambat di hati. Crepe nipis, krim tak banyak, isi yang lebih tu syok.Ada buat krim banyak isi sikit makan jadi muak, ada tu crepe keras or tebal.Haa...banyak beno komennye buat sendiri tak nak pulak <Sila terasa;p>

Selalu kami beli kat Sumptuous Great Eastern Mall, haritu pergi Sungei Wang ternampak lak Sumptuous ni macam meriah lagi la die jual.Macam-macam ada.Durian crepe memang MUST BUY lepastu try beli cempedak crepe die pulak . Dan-dan tu terus makan.Nikmat rasanye.Die tengok die sengeh muka gembira giler sebab dapat makanan yang sedap.Tambah lagi Must Buy List kita.Hohoh..

6biji RM10

Berebut makan laki bini..Suruh beli 2box tak mau sebaik la dapat menahan nafsu makan ni. Seorang makan 3 biji yea jangan lebih, kurang takpe.

Kredit gambar Ai wei . Sendiri ambil gambar close-up tapi tak cantik so google cari yang cantik camni kasi korang nampak jelas dan sila terliur dan pergi la beli dan rasa sendiri. Kalau tak sedap, jangan salah kan kami sebab orang cakap rambut sama hitam, tekak lain-lain. Heheh..


Selamat ber'crepe';)

10 comments:

Noor Mala Shahar said...

sedap tak pernah rasa ...

msredcheesecake said...

tak dek jumpa lagi cempedak crepe... murah jugak regenya

Ann said...

Noor Mala Shahar : sedap kak..nnti cuba la masak..hehe

Ann said...

msredcheesecake : aah..slalo org buat durian je kan..ni cempedak lak..

Falsya said...

Mmg sedapppppp..kite kalau gie sana mesti beli durian ngan cempedak..sedapnyeeeee..

Ann said...

Falsya : suke jugak eh..give me 5 la..hehhe..

myza said...

Pergh isi dia lg byk dr cream mmg bagusla.xmcm sstgh homemade crepe krim campo dgn isi pastu xrs dah isi nya rs cream shj..coiii*mohon terasa* hihi

Ann said...

myza : kannnn...tu yg xmuak nk mkn..mesti beli la klu lalu sini..*mohon terasa juge*

hazman fadzil said...

tu dia.... boleh ada pulak cempedak...kita tengok adakah ia jadi jadi trending..

Ann said...

hazman fadzil : hehhe..sedappp..try la nnti..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah