CHERITERA KAMI...: Pappa Roti ada topping

Jan 28, 2014

Pappa Roti ada topping


Best tak kalau lalu dekat ngan kedai Pappa Roti.Kuat betul bau butter ke ape tu eh.Memang menarik untuk orang singgah beli. Korang pernah jumpa Pappa Roti yang ada topping x??Ke Ann je yang ketinggalan ni.

Ni secara kebetulan haritu pergi Sungei Wang.Perghhh..lama betul tak jejak situ. Dulu nak shopping Parkson g Sungei Wang la. Haritu nak cari Parkson pun boleh tak jumpa.Haissshhh...Ok, berbalik pada Pappa Roti tu, masuk2 je Sungei Wang otw nak mencari Parkson la ni dekat bahagian GF tu memang banyak kedai-kedai makan. Termasuk lah Pappa Roti ni.Sebab tak nak makan yang berat nnti ada lunch date ngan in law tu yang singgah Pappa Roti ni.

Nampak display yang macam sedap ni.Eh, sejak bile Pappa Roti ni ada topping.Kenapa kita xtau ni.Kenapa???Stress lak tetbe.*Berlakon*

Ada topping chocolate, strawberry, blueberry, kaya, pandan & caramel. Ann pilih caramel, cik B pilih chocolate. Tambah RM1.50 yea.

Macam biasa kita selfie dulu sebelum makan;p

Tu diaaaa....chocolate topping & caramel topping. Dan pemenang topping paling SEDAP ialah.....CARAMEL!!Terliur la pulak teringat kesedapan caramel topping Pappa Roti ni. Serius tak tipu.Cuba dulu, baru tau:)

Licin...Makan tanpa was was sebab dijamin HALAL. Serata dunia dah ada Pappa Roti ni. 

#Siapa tau mana ada lagi outlet Pappa Roti yang ada topping ni??

6 comments:

msredcheesecake said...

sedap nampaknya... murah jugak..

Ann said...

msredcheesecake : pakej tu sedap+murah.kene try:)

FiZ said...

lama tak mkn paparoti ni..huhu

Ann said...

FiZ: Ann pun jadi teringin lak nk mkn Pappa roti ni ha..heheh

myza said...

Oh teringinnnyaaa..huwaaa

Ann said...

myza : alamakk..teringin kene tunaikan..nnti aku p tapau bwk sane eh..hohoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah