CHERITERA KAMI...: Otak-otak Popia

Jan 21, 2014

Otak-otak Popia


Masa cik B kerja kt Jb dulu, ada sekali tu die balik Kl bawa popia otak-otak frozen.Selalu makan otak-otak yang biasa tu.N pun reti makan masa study kt UTM dulu. Sedap kalau dapat yang isi tebal rasa ikan bukan tepung yea.Yang isi tepung tu nak untung je lebih.Emo kejap..kekeke..Dapat lak hasben yang sama suke layan makan otak-otak ni.Heaven!

Eh..melalut pulak sebenarnya nak cakap otak-otak popia ni SEDAP!Goreng time minum petang tu memang berebut-rebut ngan anak buah. Mak buah tak nak kalah bab makan ok;p

Beli terus dari pembekal - original punya. Selalu dengar otak-otak Kempas kan. Ni la tempatnya. Macam2 jenis makanan ada jual.

Ni rupa kedainya..biasa je.Tapi ramai je orang datang beli. N kalau datang Jb memang tak miss la gi beli ni. Dekat je dgn kuarters cik B.

Otak-otak Popia yang telah digoreng. serius tak tipu memang SEDAP! Harga sepeket sekarang RM9, naik harga dah.Dulu RM7 kot tak silap. 

Stok otak-otak popia ni kat rumah dah nak abis, kene mintak tolong kawan cik b kat sane la tlg belikan.Hehe..


2 comments:

MAT NOR said...

Popia otak2 frozen ni mmg sedap dan snng terus goreng bila nak mkn. kalu popia daun perlukan storage yang lebih besar dan kena bakar, remeh. Wife prefer beli popia otak2. Kami pun baru lepas makan popia otak2 tadi.

NaaNaa Shari said...

Cmne nak dpt contact yea.sy nak try jual popia ni.tp bertempat di muar.mne bleh sy dpt kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah