CHERITERA KAMI...: Kesegaran berpanjangan

Jan 8, 2014

Kesegaran berpanjangan


Tajuk macam iklan pulak bunyinye. Actually, saja nak share nak korang one of mints yang kami suka. Mints ni penyelamat la lepas kita g mentekedarah yang macam-macam kan lebih-lebih lagi kalau yang berbau tu. Kalau dalam rumah tak pe la boleh berus gigi terus tapi kalau kat luar?

Eclipse Mint Peppermint dalam kereta. Letak kat situ sebab senang capai. Kalau tengah drive ngantuk ke senang nak amik celah tu. Memang akan rasa berangin dah tentu la kalau tak xde la namanya mints.Yea dak?;p


Dekat office pun nak letak jugak.Kot rasa tersengguk tu, amik bukak hisap.Wahhh..berangin terus kepala.Kekeke.Ada lagi 1 flavor Winterfrost.

Antara 2 ni je la Ann selalu beli. Yang warna hijau Spearmint tu xpernah beli lagi tak tau ape rasa.Kat stesen minyak la pun jadi tempat beli, kat kaunter tu berlambak-lambak ada macam jenis mints kan.




No sugar katanya. Kredit gambar dari Google. Kalau peppermint semua warna putih mints tu.

Korang pulak suka mints yang mane?

2 comments:

yatie said...

betul2...kena ada penyelamat gini..kang nak kalo makan pekasam naya..sedawa pekasam hahahah.

Ann@zanyra said...

yatie : hahha..betul2..xkan nak bwk berus gigi all the time yea dak..kekeke....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah