CHERITERA KAMI...: Jalan-jalan cari makan Muar ke Jb

Jan 16, 2014

Jalan-jalan cari makan Muar ke Jb


Kali kedua singgah di Muar.Ada orang ngidam nak makan Mee Bandung Muar katenye. Lepas ni tak tau bile lagi nak singgah.Ceh..bunyi macam jauh benau Muar tu kan.

Masih di kedai yang dulu kami datang. Tapi cik B kate kurang umpphh ckit Mee bandung die kali ini. Yang buah-buahan tu kalau lalu jalan dari exit tol Tangkak ke Tanjung Emas memang akan jumpa banyak gerai buah tepi jalan. 

AEON Bukit Indah, Johor Bahru...kire AEON baru jugak ramai wo orang Singapore kat sini.Kedai makan pun berlambak2 kat GF dia. Disebabkan lama tak layan JCo ni terus la singgah. Last sekali masa kat Pavillion 3 tahun yang lepas.Lama giler;p

Ni dinner di Tepian Tebrau namanye. Foodcourt tepi Dataran Jb, dekat Thistle Hotel. Senang je nak cari sebab dari jalan besar dah nampak kereta banyak sesak2 parking kat area ni. Lucky us sebab pilih kedai yang sedap.Tak ingat la kedai no. berapa ,dia tengah2 pastue ada jual sate.Heheh..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah