CHERITERA KAMI...: Gathering di Ruz Aladdin

Jan 28, 2014

Gathering di Ruz Aladdin


Kire last minute plan jugak ni.Kebetulan kembar N ni nak datang Kl, hasbennye ada urusan kat sini. Mau setahun lebih jugak tak jumpa ni. Sorang kat Sg,Petani sorang kt KL , kalau rumah sebelah-sebelah takyah cakap hari2 datang bertandang.Kekeke...

Awalnya plan nak jumpa kat Kampung Baru last2 tukat tempat jumpa area Ampang. Orang tu teringin makan Nasi Briyani pulak.So, kami ke Ruz Aladdin Ampang. Parking senang kat sini, dont worry. Bersebelahan dengan Flamingo Ampang.

Antara pilihan menu dan harganya. Ada juga nasi campur dan menu yang lain selain Nasi Briani Johor ni.

Qaish yang manis sgt senyumannya. Dah setahun lebih umur awak, ummi baru dapat jumpa kan. Cakap Utagha pandai dah..Ayaq ayaq.Comel je!

Mula-mula malu segan gitu awak kan..Geram!

Ni dah boleh dah nak dok sebelah main sama-sama.

Nasi Briani Ayam..Sedap!

Acar, kuah dal..lauk sampingan

Kami dah siap makan, baru la Ibu Orked  sampai.Jem campur sesat. Maafla tukang bagi direction pun tak tahu camne;p

Abang Qaish dan Kakak Orked. Both adorable child.Love u!

Jenuh jugak nak amik gambar reramai ni. Tengok mak-mak relax , maintain senyum je. Hihi.2jam je jumpa tak puas. Thanks to Hermyza belanja kami that day. Tahniah again for the good news. Kalau la time ni dah tau, boleh aku usap2 perut tu kot jangkit nnti.Kekeke..take care dear!Happy happy happy for you.

Info lanjut tentang restoran ni boleh tengok Sini.

4 comments:

Zura Lee said...

salam perkenalan Ann,

Tima kasey sbb singgah blog zura tadi..

Ann said...

Zura Lee : Salam kenal juga..thanks drop sini..:)

myza said...

Serious xtau masa neyy..kalau tau kita maon laga2 perut lan.thanks sudi luang masa n main dgn qaish ye ummi.also beribu lemon utk adiah bntal comel tuuu...tq kat ibu orked n family cute nya dtg gak jmpa wlaupn skjap.

Ann said...

myza : tue mksdnye kene suh aku p melawat mu kat sane la nnti..insyaAllahhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah