CHERITERA KAMI...: The Everly Hotel Putrajaya

Dec 23, 2013

The Everly Hotel Putrajaya


Cerita weekend getaway around last month. First reservation cancel sebab awo/nenek Ann tengah nazak kt icu Hospital Melaka masa tu.Al-Fatihah untuk arwah awo..:(
Then buat 2nd reservation pulak.Rumah dengan Putrajaya 30minit je dah sampai , mengadakan nak berweekend getaway jugak kt Putrajaya tu. Ni kire dah terdesak sangat nak spend time together, taknak jauh nanti abis masa kat jalan. So, Putrajaya best choice plus ada hotel baru.Ok, alasan memuaskan!;p

Room like a home.Sangat suka deco dia.Ini ialah Executive Room.Room type ada superior, deluxe, executive & suite. 

Iron, iron board, coffee making facilities,fridge,sejadah.Air shower best, part yang lagi best ialah bawah shower tu ada paip yang sangat memudahkan kita nak amik wuduk.Markah bonus untuk itu!Lupa pulak nak snap gambar paip tu..Heheh.

LCD television dengan astro channel dan hair dryer dalam laci tu.Nak balik baru perasan.Ish3;p

Untuk yang menginap di Executive room & Suites room dapat complimentary snacks & drinks di Executive Lounge 15th dari 11am-10pm.

 Boleh lepak-lepak sambil tengok Tv,ada internet service & juga Wifi.

Very comfortable dan cozy.

Snacks yang sedap belaka.Mula-mula amik sikit lepas tu bertambah juga. Drinks pun ada hot & cold.Pilih je.

Next entry kita cerita pasal breakfast & other facilities kat sini yea.

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Rajinnya Ann & Asben check in sana sini kan?? Papepun, quality time tu sangat berharga kan?

Alfatihah utk arwah juga.. semoga di tempatkan di kalangan org2 yg beriman dan diampunkan segala dosa2nya..

Ann@zanyra said...

Azalea : kenkdg tu nak privacy berdua..

amin..tq aza for the doa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah