CHERITERA KAMI...: Sabah : Kereta sewa murah di Kota Kinabalu

Dec 16, 2013

Sabah : Kereta sewa murah di Kota Kinabalu


Rasanye kita dah sampai last entry pasal Sabah.Jenuh nak menghabiskan.Kali ni nak kongsi sikit info tentang kereta sewa yang kami guna sepanjang 5h4m di Kundasang-Kota Kinabalu. Alhamdulillah ada kawan di sana yang buat khidmat kereta sewa ni, Jadinye tak perlu pening kepala. Deal dan book awal2 dah dengan dia. Senang!

Viva Manual

Condition ok. Sangat berjasa membawa kami naik turun ke Kundasang dengan jalan yang tak berapa elok tu. Tahan lasak la ni kiranye kan. Minyak RM30 je kami guna sepanjang di sana.Jimat!Tuan punya kereta ni boleh dihubungi di SINI. Baik orangnya.Thanks beb!!

# Update : Kereta sewa ni dah xde, tuan punye dah balik semenanjung dah.Hehehe...

Hari last kami di sana, sempat singgah di Suria Sabah Mall untuk lunch. Satu-satunye mall yang ada di kota kinabalu. Food court terletak di tingkat atas sekali.Merasa la kerabu rumpai laut ni.


 Kene makan dengan nasi baru tak terasa sangat pelik die tu;p


Beratnye hati nak tinggalkan KK & Kundasang especially.Ada jodoh dan rezeki memang nak repeat lagi.InsyaAllah..


Till we meet again!!

Kalau ada sebarang pertanyaan atau maybe nak info lanjut pasal cuti2 Sabah ni, boleh emai N di cantik_menawan25@yahoo.com.

1 comment:

Wan Kereta Sewa Shah Alam said...

Assalam,

Tumpang promo tuan :)

Bercuti ke Sah Alam atau Lembah Klang dan memerlukan Kereta Sewa? Hubungi kami dengan segera dan dapatkan harga sewaan murah. Maklumat lanjut sila ke website kami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah