CHERITERA KAMI...: Restoran Kelab Tasik Putrajaya

Dec 27, 2013

Restoran Kelab Tasik Putrajaya


Masa bermalam di Everly Hotel Putrajaya haritu, kami decide untuk dinner di Kelab Tasik Putrajaya ini. 10minit je dah sampai tapi sebab first time pergi restoran ni , putrajaya pulak tak sah kalau tak sesat.Hehehe.Tapi kami suka Putrajaya.Eh..Tetbe;)

Sampai je parking penuh jugak. Kiranye restoran ni memang jadi tumpuan la kan.

Tangga bahagian belakang mengadap tasik dan bangunan Perdana Menteri.

Penuh juga meja.Mostly datang dengan family, kawan atau dalam group yang ramai. Sebelah atas tu ada karaoke.Sebelah bawah tu pun ade tempat makan juga. Belakang Ann tu ade kolam renang.First impression tempat ni sangat besar,selesa, bersih, dan sesuai untuk makan sambil santai-santai.

Dijamin halal..Jom order.

Nasi goreng tak ingat namenye ape.Banyak nasinye.

Chicken chop N punye dish.Besar kan portion die??

Dari segi rasa boleh la. Mungkin kami salah pilih menu kot sebab tengok orang-orang lain berselera je makan, meja sebelah tu berapa kali tambah order.Hihihih.Harga pula sekali dengan 2 Teh O suam RM 30++.Kene pergi sendiri dan try dulu, lain orang lain tekak, kan???

Restoran ini terletak di Presint 8, no untuk dihubungi 03-8889 5008. Klik untuk lihat map ke Restoran Tasik Putrajaya.

8 comments:

ummi_khalish said...

dil pun suka putrajaya..tpi tulh..asal pegi je mesti sesat...haritu g imegresen sesat sampai boring..huhuhuhu

CikLily Putih said...

tak sedap ek? belum pernah pi coz tak de masa walaupun dekat dgn umah

Ann@zanyra said...

ummi_khalish : haha..sesat smp boring eh..sbb jln die bnyk kan..

Ann@zanyra said...

CikLily Putih : mm..kureng bg la bg kami..

hazman aka species1980 said...

Hurmm...nama restoran dan suasana nie nampak best.... nanti kena cuba menu lain la kot.. heheheehe

~~AzaLea~~ said...

Ann, next time cuba kelab tasik presint 5 kat maritim.. suasana lg best n makanan pun sdp.. cuma tak byk choice..

Ann@zanyra said...

hazman : tuelanye..kene try menu lain pulak..hehehe..

Ann@zanyra said...

Azalea : kt maritim tu pernah pergi tp xpernah mkn situ..okk..kene try jugak ni nnti..tq sharing:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah