CHERITERA KAMI...: Obses dengan buku

Dec 19, 2013

Obses dengan buku


Alhamdulillah kami suami isteri punya minat yang sama iaitu suka membaca. Cuma yang bezanye genre buku sahaja.Ann ofcourse la suka Malay Novel, cik B pulak more to history, motivation,agama.Tapi kalau N beli buka sesama ngan cik B, N ambil few novels yang N rasa best lepastu pass ke cik B untuk dia finalize kan mana yang betul2 best untuk di beli.Beli novel pun kene tunjuk suami ke??Mestiii..dia yang byr.Kekekke;p

Dalam bulan ni sahaja, ada 2 book fair kan.

Pesta Buku 1 Malaysia di PWTC 11-15 Disember 2013. First time pergi waktu malam. Plan yang bagus sebab tak ramai orang.Tenang nak shopping. Fajar Pakeer diskaun 20%, Karya seni diskaun RM5 dan Kaki Novel diskaun RM6 untuk semua novel mereka. Berbaloi!

Big Bad Wolf 6 - 15 Disember 2013. Kami pergi on 12 Disember 2013(Khamis) malam lepas Maghrib. Dalam pukul 9 ke atas orang dah semakin ramai. Ni memang tempat cik B shopping. Pukul 11malam baru kami keluar dari sini.2jam lebih jugak tunggu suami terchenta shopping.

Macam biasa port Ann kt belah atas ni sambil baca novel, tengok ragam orang shopping novel. So, tak bosan menunggu. Untuk yang bawak anak-anak pun, ada mini playground atas ni. Nak makan minum pun ada kedai jual2.

Next year mark lagi mana book fair yang ada. Kadang-kadang tu tak rasa nak pergi sangat tapi berbaloi pergi sebab harga yang murah.

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

wahhh bagus lah Ann ni laki bini.. suke membaca.. sy ni pemalas! dari sehari ke sehari nak ke mines tu.. tp tak terpegi2.. huhuhu

Ann@zanyra said...

Azalea : hahah...tuela..sbaik ade hobi yg same..klu x, sorg ke sane, sorang ke sini..

dh abis dh yg kt mines tu..tunggu next year pulak..cb la try nnti pergi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah