CHERITERA KAMI...: Apa yang menarik di The Everly Hotel Putrajaya

Dec 23, 2013

Apa yang menarik di The Everly Hotel Putrajaya


Breakfast di Everly Hotel ni meriah jugak dan kalau boleh amikla port yang tepi cermin.

Breakfast di The Fuze restaurant

Sangat comfy dalamnye..Suke dengan concept dia. Pilihan buffet macam biasa la.Sedap-sedap semuanye.

Inilah port tepi cermin itu. Sejuk mata pepagi di jamu dengan pemandangan hijau, coklat, biru putih..kan??Hehe..Suke!

Dah kenyang makan, kita pusing2 dulu tengok ape yang menarik.

Lobby area.Nampak tangga pusing2 belakang tu?Dari malam tadi menarik perhatian Ann:)

Terhasil la ini...Sebaik cik B sanggup layan kan...LOVE!!

Swimming pool mengadap tasik.Terletak di level B1 kalau tak silap.Simple je area dia.

View dari another side.Nampak tak hujung sane tu ade kerusi meja dibalik cermin itulah tempat breakfast tadi.

View lobby area dari 1st floor..Banyak tempat/sudut untuk beristirehat di hotel ni.Dan again concept dia moden, selesa dan feel at home.

Function Hall..Boleh la usulkan ke bos korang buat annual dinner ke training ke kt sini:)

Tempat chit chat lagi sesambil makan dessert yang ada dijual di situ. Koridor tepi ni menghala ke ruang lift dan juga tempat santai lagi.:)

Di sana adalah Alamanda Shopping Mall. Yea, hotel ini sangat dekat dengan Alamanda. Salah satu tarikan dan strategiknye hotel ini:)

Kami sangat sangat puas hati sepanjang 2D1N di sini.Ann memang recommendkan pada yang mencari short vacation atau yang nak cuba new hotel, boleh la ke sini.InsyaAllah ade rezeki lagi, boleh datang dengan family pulak:)


4 comments:

Weena said...

macam best jer kat sini ann... :)

Ann@zanyra said...

Weena : besttt!try la weena:)

mama leen said...

Bestnya.

AA said...

Best nyer .. berapa rate satu malam kat sini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah