CHERITERA KAMI...: 2 kali tengok Papadom 2

Dec 18, 2013

2 kali tengok Papadom 2


Asalnya cik B la yang ajak tengok Papadom 2 ni. Sebab nak tengok wayang tapi tak banyak cerita yang menarik plus waktu tayangan yang mostly tak logik dek akal.Kenapa mesti waktu tayangan kene terbabas2 waktu solat eh??Kita kat Malaysia negara Islam. Sepatutnya pihak yang berkenaan kene kaji la perkara ni.Emosi kejap.Hehehe.

 Hari Sabtu kat KLCC.Asalnye bertiga dengan mak sekali tapi last minute nak pergi kenduri pulak.So, kami berdua je la.

Malam tu kami adik beradik lepak kat umah abang sekali nagn mak.Cik B cakap la kat mak.Rugi mak tak ikut tadi..bestttt ceritanye.Terus mak cakap, yeke..ok..jom la esok kita g tengok.Mak pun lama tak tengok wayang.Haaa..mak belanja ok!Rejeki ni!

So, pergi la 16beranak ni serang TGV Wangsa Walk.

Panjang ha tiketnye. Kali kedua la untuk kami.Ngeh3...

Conquer 2 roll.

Komen : Kalau bawak anak kecik boring la untuk diorang sebab cerita ni family movie.Banyak dialog yang berunsur nasihat. Ada kelakarnye, sedih pun ada sampai keluar jugak air mata. kali kedua tengok pun nangis jugak. Apa-apapun, terpulang pada minat dan citarasa masing-masing.Sekali sekala kita support Malay movie tak salahkan;)

1 comment:

~~AzaLea~~ said...

macam best jer papadom ni.. nak tgk lah nanti.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah