CHERITERA KAMI...: Sabah : Selamat tinggal Kundasang

Nov 20, 2013

Sabah : Selamat tinggal Kundasang


Sesungguhnya Kundasang walaupun 1 pekan kecil jauh dari shopping complex, kemudahan-kemudahan yang hebat macam di bandar besar tapi beruntungnye mereka sebab dapat hirup udara yang bersih dan nyaman hari-hari. Tak perlu sibuk mengajar dunia penuh kemajuan dan pemodenan ni. Hidup dalam dunia mereka tapi tetap nampak gembira di riak mereka.

Untuk 2 hari mmm tak sampai pun actually sehari la kot kt Kundasang, 2 kali kami makan KFC kat pekan tu, malam tiba di Kundasang dan sebelum bergerak turun ke Kota Kinabalu. Puas makan KFC cuba kalau kat KL ni muak la konon.;p

Jalan menuruni bukit dari Mount Kinabalu Heritage Resort & Spa

Satu satunya  masjid di Pekan Kundasang, Dipersimpangan ke Mount Kinabalu Heritage Resort & Spa

Deretan kedai di bawah itu ialah Pekan Kundasang.

Akan merindui pemandangan ini selamanye...SubhanaAllah!

Perjalanan diteruskan ke satu tempat yang dirahsiakan oleh cik B sehingga malam sampai di Kundasang. Punya la susah nak korek rahsia. Katenye nak buat surprise sempena anniversary kami..Puas N mintak hint la teka la bagai tetap dia buat tak tau, siap warning lagi jangan tanya2 dah. Hehe.

Tunggu next entry tau, N pun jatuh cinta jugak ngn tempat itu;)

3 comments:

dhiashahida said...

subhanallah...indahnya pemandangan..:))
klu sayer tiap ari mkn kepci pon xper...hehee

Ann@zanyra said...

dhiashahida :indah sgt!kepci idamanku slalo kan..:)

deqlis said...

wah menarik sangattt..

jom kite p sama2x...yesss matta fair wajib serbu:-)

tq for d info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah