CHERITERA KAMI...: Sabah : Menarik di Nexus Karambunai

Nov 28, 2013

Sabah : Menarik di Nexus Karambunai


Janji ni entry yang last pasal karambunai walaupun sayang nak abiskan cepat2 sebab suka tengok gambar2 haritu. Pastu flashback pastu senyum sorang2.;p

Yang bestnye kat sini sebab pantai dia privacy.Meaning untuk yg tinggal di resort ni sahaja. Takde share dengan public dengan jiran sebelah ke siapa.Dan pasir pantai die best.Sedap pijak.Pastue pagi-pagi tak ramai orang. Boleh buat videoklip la klu nak.hihih..

SubhanaAllah..Tenang!!

Suke sangat dapat tengok laut. Nampak mcm tinggi lak ombak tu kan. Tapi tak pun.


:)

Tema bercanda di tepi pantai ialah Mustard.tetbe tersuka lak ngn warna ni;)

Nampak tak pasir tu padat je..best best best!!

Lupe nak bwk tripod pagi ni. Takde gambar berdua.So, amik gambar selipar pun jadila kan;)

Seronok beronok tak terkata seronoknye terpaksa cik B melayan wifenye yang memang terlebih seronok ni;p

Tengok..sampai hati kaburkan kte yg tengah excited tu..Hahah.Tapi suke jugak gambar ni. Laut terbentang luas.SubhanaAllah

Pondok ada, tapi takde yang menjaga pun..

Lobby

Lagi 1 yang menarik the lotus pond yg besar.Pond ni la yang nampak dari balkoni bilik kami tu.

Suke lotus xtau kenapa.Memang dari sekolah2 dulu.

Cantik!!Warna merah, putih pun ada.

Finally, time to check out.Sob3..bile check out je mesti berat hati mesti macam alaaaa...lagi2 tempat yang best kan.

Will remember this place as one of our sweet memories. Recommended resort ni. N tak dapat nak share exact cost sepanjang 2D1N kami sebab all the arrangement made by suami terchenta. But he said roughly around 1k++ include candle light dinner.

Kalau nak info tambahan or nak tau contact person ke ape boleh email N - cantik_menawan25@yahoo.com.

*percutian di Sabah belum habis. next entry tunggguuu:)

6 comments:

~~AzaLea~~ said...

Bestnya pepagi bangun jenjalan kat tepi pantai.. dah lah pantainya bersih n cantik.. sangat tenang kan..

Ann@zanyra said...

Azalea: kannn..kalau la kt Kl ni ade cmni...huhu..btl..suke ngn pantai die:)

hazman aka species1980 said...

pandai yea amik gambar ala-ala outdoor photoshoot tepi pantai....nice

Ann@zanyra said...

hazman aka species1980 :
hehe...photoshoot syok sndr nmnye tu.time xde org boleh la..thanks bro:)

CIKU said...

Ciku penah tido nexus gak dolo dolo..memang pantainya putih bersih sampai ciku tertido kat tepi pantai tu :)..tapi 2 hari je kat sana saja nak merasa je.

Ann@zanyra said...

CIKU : tuela..N pn suke pantai die..wa..smp tertdo ke..Nxsmpt la 1 mlm je kt sane..xpuas lak..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah