CHERITERA KAMI...: Sabah : Perjalanan Bermula

Oct 31, 2013

Sabah : Perjalanan Bermula


Dari entry wordless yg INI (kalau ada yang baca la;p) mesti dh tau ke mana kami bulan lepas.
Flight tiket dibeli masa promo AA few months before. Excited!!lagi dekat nak pergi lagi la dok berangan gitu gini. Lagi2 cuti sempena celebrate anniversary, mau tak excited, kan..

Pada mulenya purchase tiket 25/9 tapi big bos cakap tak cukup pergi 4 hari je, ok..kte awalkan lagi sehari.Gigih la beli tiket baru. Bertolak la kami suami isteri pada 24/9/2013 flight 12.45pm. Selamat tiba di airport KK jam 3.20pm . Nasib baik ada kawan kt sana dan kebetulan dia ada buat kereta sewa. Siapa nak detail, email N ye or N akan cerita dalam entry lain yg xtau bile;p

Gedebak gedebuk hantar p bawak member tu singgah ofc thumb print g giant jap beli barang pastue hantar member balik rumah die then perjalanan kami bermula ke destinasi pada pukul 5pm.

Nampak dari kejauhan..Masih samar-samar

Dalam hati..cepatla sampai

Jauh lagi perjalanan. Jam menunjukkan pukul 6pm. Hari pun semakin gelap.

Pandangan di sisi yang lain. Matahari nak terbenam.

SubhanaAllah...

Perjalanan yang agak mencabar agak berliku-liku turun dan naik macam nak ke Cameron Highlands, aircond takperlu On, bukak tingkap dah rasai sendiri kedinginan cuaca sepanjangan perjalanan dan juga keindahan pemandangan yang tesergam di depan mata. SubhanaAllah...Allahuakbar...

Selamat sampai di Pekan Kundasang jam 8 malam. Perut dah minta diisi tapi tak sabar nak sampai hotel cepat-cepat. Kita sambung next entry yea.

4 comments:

myza said...

Eh eh eh bru start enjin ko dh suh smbung next entry huaaaaa

Ann@zanyra said...

myza : hahhaha...kasi tertunggu...sangat kann;p

Zuraidah Butang said...

cantik nyeee..tu kinabalu ke..suami sy baru blk kundasang semalam...btw folo u :P

Ann@zanyra said...

Zuraidah Butang : aah..kinabalu la tu..heheh..thanks fllow.sy pn dh follow awak jugak;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah