CHERITERA KAMI...: Family Day - Malam dan hari terakhir di Langkawi

Aug 5, 2013

Family Day - Malam dan hari terakhir di Langkawi


Disebabkan siang hari dah pack dengan aktiviti Cable Car dan Mangrove Tour sampai chlaet dah pukul 8mlm singgah beli makan ayah dulu siap2.Pastu ade yg sambung berendam dalam pool bagai. Pukul 10lebih jugak la baru keluar utk dinner. Kali ni kite ke Cenang pulak.

N dgn cik b keluar awal dengan kawan, jalan2 sambil makan. Nak rekemen kan 1 kedai burger ni mmg sedap la burger die. Depan Sandy beach resort di Cenang.



Lepas tu sambung dinner dgn family dekat Okay Boss Asam Pedas. Mm..so so la rasa asam pedas die. Dah pukul 11 lebih dah masa ni, mostly kedai byk dah nak ttp kat cenang tu.



Hari Terakhir sebelum flight, after settle cek out semua demi untuk rasa laksa kitaorg sempat la singgah makan laksa tepi airport tu. Takde rezeki nak makan kt Laksa Power sebab masa tu tak bukak lagi, so pergi la kedai sebelahnye Laksa Pulau. So so la rasa laksa die, tapi rojak die boleh tahan:)









Next visit ke Langkawi ke try jugak la Laksa Power tu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah