CHERITERA KAMI...: Family Day - Hi Langkawi

Jul 18, 2013

Family Day - Hi Langkawi


Pheww...Lame betul xbercerita dalam ni. Bz dengan komitmen dan hal2 lain. Dengan nak mencari mood nak post entry lagi.Tue yg terbiar, kesian blog. Eh, tapi hari2 kot bukak cuma x update je. Ada jugak blogwalking cuma xtinggalkan jejak je.Heheh.

Hi korang semua.Sihat?Selamat berpuasa yea. Puasa penuh x semua sampai harini??Hehehhe.

Anyway..N nak share story kami sekeluarga seramai 18orang bercuti ke Langkawi. Yea, 18 ORANG yea! Dari urusan tiket, penginapan, aktiviti N uruskan. Alhamdulillah berjaya jugak.Heheh.

Ktorg pergi selama 3D2N. Beli tiket promo AA. Harga tiket , pembelian bagai nnti N story lasttt entry yea;)
Flight pukul 4.30pm. Takde delay.Sebaik klu x, lari program.Memang full la plane. Dan rsnye org timur tengah tengah musim cuti kot sebab ramai betul pak arab and minah arab. Rasa macam ada kat airport diorg lak.



Untuk transportation dari rumah (taman keramat) ke LCCT, N sewa shuttle van.Yg saing pergi dari skali ngn N ade dalam 9 orang. Memang selesa dan bagus la service diorg ni. Sharp sampai. Van pun selesa. Sewa RM150. Ok la klu nak kire kos naik train, pastue nak skybus lagi.Lebih kurang je.Jimat untuk yg pergi ramai macam kami kalau pergi berdua ke baik naik train kan.

Untuk cntact no. boleh email N nnti or N akan bg tau detail ms last entry jugak;)

Inokom van..Selesa sangat, sejuk lak tu:)


Mood excited charge!

Mestila nak inteprem jugak:)

Dalam 50minit dah sampai Langkawi. Wohooo..excited sangat, first time ni jalan2 whole family together.




Budak comel ni bagus betul. Baik je mood die. Dalam plane, relax je. tak nangis tak meragam. Good girl!:)

Next entry sambung psl tempat penginapan lak.sangat recommended!.tunguuuu..

6 comments:

cha said...

lamanya tak update blog. wah bestnya rendu langkawi :(

Haryati Faizal said...

beshnye dapat jalan2 langkawi....

BUNDA a.k.a KN said...

Aassalam,
bunda belum pernah sampai Langkawi..

Ann@zanyra said...

@cha : kannn..rindu kte x?ehehhe

Ann@zanyra said...

Haryati Faizal : best lagi2 ngn family semua kan:)

Ann@zanyra said...

BUNDA a.k.a KN :Wsalam..kene pergi bunda..best!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah