CHERITERA KAMI...: Happy Birthday Suami

Jun 17, 2013

Happy Birthday Suami


Since kawin, tahun ni first time kami celebrate jauh2.Jadinye rasa macam ralat kalau xbuat something, nak cuti xboleh. Pikir punye pikir..Tinggg..Datang idea nak buat surprise delivery cake.
Sebab cik B dekat Jb, jadinye kene la mengoogle orang yang buat kek dan boleh buat delivery skali. Few jugak la N jumpa yg memang tempting giler tgk kek2 diorg tapi mostly semua kene self pick-up. Camno den nak buat . Sampai la jumpa Hamnira Delights ni.

Ikutkan akak ni xbuat delivery jugak utk birthday cake tapi bile N cte plan gitu gini, last2 akak ni terima. Phewwww..Lega sangat. Maybe sebab nama kami pun dah dkt2 same kot kan.heheh.Nak deal pun senang. Inform nak kek ape, size camne, deco simple2 je.Akak nira ni yang hantar sendiri sampai tangan suami on that day.Alhamdulillah...cik B cakap sedap keknye, berebut staff klinik tu amik business card akak ni.

Love u much3..Semoga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..Amin~


2 comments:

♥ ROS ♥ said...

Epi bday untuk sidia..hehhe

Ann@zanyra said...

Ros : tq bg pihak sidia...ehehe;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah