CHERITERA KAMI...: Burger Daging Rusa, Nasi Lemak, Char Kuey Teow di Det Station

Jun 6, 2013

Burger Daging Rusa, Nasi Lemak, Char Kuey Teow di Det Station


Lame sangat dah tak pergi Det Station, time cik b keje kt ampang dl ade la jugak menyiggah ni dah xde hal nak menghala ke sane, memang payah ckit la. Tapi di sebabkan ade orang tu mengidam nak makan burger daging rusa ni, kami pun set la nak g dinner kt sane.

Mau dekat setahun jugak tak pergi kan, sampai kedai dah pindah pun xtau. Kecewa ok bile sampai2 tgk tapak kedai pun dh tak nampak bayang. Thanks to encik Google la sebab kita dapat trace new location for Det Station kat Ampang Avenue. Senang je nak cari sebab tepi jalan corner lot, parking pun tak susah. Dekat dengan Pappa Rich Ampang Avenue. Macam biasa la, memang full house kedai.


Lebih selesa, meja kerusi pun lagi banyak. 




Time to eatttt

Ni la orang yang ngidam Burger Rusa tu. Sedap kan tgk?;)

Char Kuey Teow nyummehhh..Kuah pekat, cukup rasa.

Servis CEPAT!Makanan SEDAP!

Jemputlah datang ke Det Station..Hehhe.Promote ni:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah