CHERITERA KAMI...: Simple tapi sedap wooo;)

Apr 22, 2013

Simple tapi sedap wooo;)


Nak share menu/makanan yg paling simple giler time2 tgh lapar memalam tu kan...Tetbe tgh golek2 ke tgh layan cte best ke or tbe2 xnk mkn nasi, nak makan light2 je memalam tu..Knpommm memang ini la yg N akan buat itupun klu ade la bahan2nye.Klu xde bahan, jenuh jugak nak amik mood RAJIN nak stat enjin kete nak p beli..kikiki

Ann's Burger...Senang dan semestinye Sedap..Kes xde roti burger, guna roti potong pun jadi.Letak timun and tomato...Nyum3!!

Burger bawang...Roti burger ade, tapi timun n tomato xde..xpeeee, potong bwang byk, buh je dlm tu..sedapppp wooo!!Daging burger tu balutkan dgn telur..Letak sos bebanyak.Mavelesssss!!!

Ni burger mini tower nmnye..Kasi gempak skit, ltk sosej.Xmau telur, asyk telur je mane xbulat..Hahah.Bawang, carrot, mayonis..Perghhhh!!


Resipi?Xyah la kot kan.Senang sangat nak bagi, segan lak i.Hheheh.Sebulan skali pny menu ni ok pe..;)

4 comments:

Haryati Faizal said...

kdg2 buat sendiri lagi puas hati kan...kenyang pun kenyang...

Ann@zanyra said...

Haryati faizal : kannn..skati kte nak ltk ape, nk buat camne..;)

Amalina Ali said...

ya allah. sedapnyaaaaa..... terkecur air liur. :)

Ann@zanyra said...

Amalina Ali : heheheh...sedap!kene buat ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah