CHERITERA KAMI...: Hanger Berklip...Harga Promo di Blog!!

Jun 30, 2013

Hanger Berklip...Harga Promo di Blog!!


STICKY POST. Scroll down for new entry;)



Ada yang tengah mencari-cari hanger seperti ini?? Boleh guna untuk gantung tudung spy nampak lebih kemas, terjaga. Untuk sidai di ampai pun bagus mengelakkan awning dari rosak. terdapat warna putih dan pink (HOT!). Ada juga customer yang beli untuk hang bra*wink*wink*


Purple colour


Contoh penggunaan;)

Harga tidak termasuk kos penghantaraan. Anyone interested nak order boleh email cantik_menawan25@yahoo.com atau whatsapp N di 0166267246 atau klik Like Ann'z Collection


17 comments:

Myvitrd said...

kalau wife nampak mesti dia suka ni..

Ann@zanyra said...

Myvitrd : beli kan la utk wife:)

mama leen said...

cantiknya...

Ann@zanyra said...

mama leen : berminat ke?order la;)

Haryati Faizal said...

tahan tak hanger tu?

Ann@zanyra said...

haryati Faizal : so far, N tny yg pernah beli diorg ckp ok, N guna pn ok.:)

Nursaila Norman said...

N, saila x perasan lak entry ni..nasib baik bukak home blog N ni..hehehe..

kalau saila nak,COD boleh?

Ann@zanyra said...

Mrs. Gaban : boleeeeeeeehhhh sgttt...nak brp?kaler ape??nnti N pas kt gaban;)

Nursaila Norman said...

ohw,ada byk kaler ke? hehehehe..nak warna pink lah..10set dulu..sbb tudung xbyk lagi..insyallah akan restock kat N yer..hehe..duit nak bila?

Nursaila Norman said...

eh,bkn 10 set.. 1 set(10pcs) huhuhu.. slh taip malunya T__T

::NureeN:: said...

nureen ada sehelai jerr tudung mcm ni, hehehe..

Ann@zanyra said...

NureeN: mesti suke pkai tdung bwl kan?;)

Falsya said...

comelnye hanger tudung tuh...;)

Ann@zanyra said...

Falsya : hihihih

~FataHya@YaYa~ said...

Ada lagi ke...nak beli boleh...

~FataHya@YaYa~ said...

Ada lagi...nak beli lah...boleh ke

Ann@zanyra said...

~FataHya@YaYa~ : ade lg..stok sentiasa ade insyaAllah...boleh pm kat page N, ann'z collection yea:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah