CHERITERA KAMI...: Burger Bakar Abang Burn

Apr 15, 2013

Burger Bakar Abang Burn


Phewwww....musim burger bakar ni xsurut2 eh..Makin banyak yang bukak business burger bakar ni. Terbaru Burger Bakar Abang Burn. Ni anak buah N la punya dok sibuk share kt fb, mtk makciknye belanja la..Sbaik makciknye baik hati kan.Kikiki.

Cawangan yg terdekat ialah dekat Dagang Avenue, Ampang. Berdekatan dengan Galaxy Ampang.
Seawal 5.00 petang N dah sampai kat situ. Sebab xnak beratur panjang. Before pergi tu N dah bace few review form others blogger cakap kedai ni bukak jam 5ptg dan servis die mmg cepat...5minute je tunggu dah siap.Sistematik la maksudnye kan. Nak tau btl ke tak, kene la experience sndr, yea dak??

N pelanggan yg ke 3 tak silap..Masa sampai tu diorg tgh baca doa, tgh siap2 kan kdai tgh warm up la kirenye. Tapi mmg betul la, kejap je dh siap burgernye 5minit lbh kurang mybe sbb N awal kan. Tapi ade je tempat lain kenkadang tu beli burger biasa je pun lebih dari 5minit kot menunggunye.Btl x?Bagi N servis mereka adalah bagus. Staff ramai, tempat bersih.BAGUS!!

Ape yg N beli?

Beef Supremo Abang Burn Burger

Ada Onion Ring & Mushroom dalam tu.

Beef Burger Leleh..1 yg xpuasnye sebab masa N order burger leleh ni staff die cakap kuahnye dh nak abis... Tu yg jadi xberapa nak leleh di citu..Kalau tengok gambar yg betol2 punye memang melelehla..;)

Harga??

RM36.00 utk 4 burger

Ada 1 lagi N order Beef Ori Burn tapi tak dan nak amik gambar.Hehehe. Seriously dari komen kami , rasa daging ni memang sedap, juicy, memang klu nak suh repeat beli lagi pun N On je.Recomended utk sapa2 yg belum try.

Info lanjut, klik Burger Bakar Abang Burn

4 comments:

Haryati Faizal said...

tak sempat lagi nak menikmati burger bakar ni....

Ann@zanyra said...

haryati faizal : try jgn x try;)

FiZ said...

eh..kt belah kedah ni pun ada jgk dgq citer burger \abg burn..tp x pnh try lg...hehe

cha said...

nanti nak tryla u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah