CHERITERA KAMI...: Tahniah Pemenang Best Vacation Photo Contest

Mar 25, 2013

Tahniah Pemenang Best Vacation Photo Contest



Pertama-tamanye nak mintak maaf sesangat di atas kelewatan nak umumkan pemenang2. Disebabkan jadual yg agak pack, kami perlu amik masa skit nak tengok belek 1-1 gambar2 peserta.Seyes, semua lawa2 bila tengok tu ada yg buat kami terkenang2 buat kami macam waaaaaaaa cantiknyeee..

Setelah difinalize kan, inilah pemenang-pemenang untuk Best Vacation Photo Contest kami :

Tempat Pertama


Tempat Kedua


Tempat Ketiga


Saguhati



Tahniah pada semua yang menang dan terima kasih tak terhingga pada semua yg join contest ni. Maaf pada yg tak terpilih yea.InsyaAllah ade rezeki kami pasti buat contest lagi, jangan x join;)


Pada pemenang-pemenang, boleh emailkan detail to cantik_menawan25@yahoo.com

9 comments:

mama tisya said...

alhamdulillah menang tmpt kedua...tahniah ut pemenang lain...tq ann

Cik Sara said...

tahniah kepada pemenang!

permatabiru said...

tahniah..tahniah

Sidratul Muntaha said...

Salam
Alhamdulillah
memang plak saguhati
tak sangka la plak..
sat naa..
kami email detail

Ann@zanyra said...

mama tisya : ur welcome..thniah:)

Ann@zanyra said...

cik sara & permatabiru : tq sudi join:)

Ann@zanyra said...

sidratul muntaha : ok, N dh reply..thniah!:)

deqlis said...

yeh yah menang tempat pertama....terima kasih byk byk

alhamdulillah....nanti deqlis email detail
tahniah utk pemenang lain...caiyok!

::NureeN:: said...

thx inform nureen...
nureen tak perasan pon dh kuaq result hehhee
thx jugak pilih nureen pemenang no3.. suka2..
jap yerr nureen email detail :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah