CHERITERA KAMI...: Rezeki di hari Jumaat

Mar 22, 2013

Rezeki di hari Jumaat


Thanks to WE sebab inform dekat entry contest tu, klu x memang N xperasan dh umum nama2 pemenangnye. Ni untuk contest 1st GA by NANA. Lame xjoin contest blog ni.Saja try luck to pun thanks to  Cha, N tau contest ni pun dari blog Cha.Tahniah cha menang jugak kan:)

Ni gambar yang dipertaruhkan..Gambar ni memang nostalgik betul;)

Thanks Nana pilih kami tempat pertama. Tak sabar tunggu VS body mist tu.

ehem2..nntikan pengumuman pemenang contest Best Vacation Photo pulak dari kami..tunggguuu:)

8 comments:

~~AzaLea~~ said...

alalala... sweetnya...


Anyway, tahniah Ann..


**Dh reply emel yer..

Haryati Faizal said...

sweetnye.... mang nice picture

Nursaila Norman said...

so btl la pic yg saila nmpk kat blog amalina tu pic N..hehe..ms tgk tu tergerak gak hati, mcm N.. :D

tahniah N,tmpt pertama tu.. :))

cha said...

i pun baru malam tadi tau u haha. tahniah tau. yeayyyy happy for you. gambar ni memang layak menang :D

Ann@zanyra said...

Aza :hehe..tq beb...N dh reply email;)

Ann@zanyra said...

Yatie -: hehe...syok sndr tu...neway, tq dear

Ann@zanyra said...

Mrs.gaban : kikik...tuelanye xsngka pulak..rezeki...thanks dear:)

Ann@zanyra said...

Cha-: happy 4 u too...tq beb♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah