CHERITERA KAMI...: Restoran Warisan Wak Radol

Mar 20, 2013

Restoran Warisan Wak Radol


Aktiviti jalan2 di JB di waktu malam diteruskan ke Restoran Warisan Wak Radol. Rekemen by cik b sebab die cakap nurse2 kt klinik tu promote kedai ni, ade masuk JJCM jugak kot klu xsilap la.

Ni la Restorannye..Tepi jalan je Lagi malam lagi ramai orang.

Orang ni slalo pkai baju sama tema..Dah sama kaler dengan meja dan pelayan kt kedai tu dah;p

Kami order 5 cucuk sate daging, 5 cucuk sate ayam & 5 cucuk sate perut..Harga secucuk dalam 60sen.

Nak makan semua la kononnye tu;p

Kami order sate sahaja. Ada lagi menu lain yong taufu pun ada.Takpe next time boleh cuba. For sate tu, bagi kami kurang umphhhhh. Rasa rempah tu ade pelik ckit, kuah pun kurang rasa. Better lagi sate kajang (walaupun orang cakap sate kajang tu dh xsedap).

Next time datang xmo dah la order sate, kte try menu lain pulak yea B:)



Map ke Restoran Warisan Wak Radol(kredit to google). Waktu perniagaan sampai pukul 12tengah malam

2 comments:

cha said...

Tengok pun nampak x menyelerakan sgt u huhu. Nanti u try sate willy la plak

Ann@zanyra said...

cha : hahahahha..haaa...sate willy tu dr ritu lagi kate nk singgah xdan..OK..kene pergi terjah jugak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah