CHERITERA KAMI...: Restoran Remaja Classic

Mar 26, 2013

Restoran Remaja Classic


Classic sungguh namenye kan. Last tempat N pergi before gerak blk ke Kl aritu. Kirenye dinner kami la.Knp pilih restoran ni?Sebabnye malam sebelum tu kami lalu sini, tengok ramai jek org. So, nak try la ape yg buat restoran ni meriah je kan.Hihihih.


Actually restoran ni dlm 1 kawasan rumah yg telah diubahsuai.Tempat parking jgn risau, mmg banyak nak parking depan kedai ke or sebelah kedai tu.




Ala2 konsep bali gitu kan. Boleh pilih nak ddk santai di luar ataupun berecon kt dalam ni.

Garden+pondok..sangat sesuai utk family


Nak tunjuk menu ke nak tunjuk org yg pegang menu tu;p

Tembikai dan mangga.Masa order slalu N akan tanya mangga ni pkai buah ke or kordial je. Macam kt kedai ni pun N tanya jugak, pastu die jwb pkai buah. N pun order. Then bila dapat kuciwa sebab airnye ialah kordial+buah mangga yg telah dipotong2..Sob3..


Nasib baik Nasi Goreng Seafood ni sedap!

Ni cik B punye..Kuetiau ape bende ntah.Memang tgk macam tak bape nak lalu kan.Tapi sedap tau!tak tipu, memang sedap!


Kerang bakar..Stail die dh buh sambal cili tu siap2..Banyak giler ok. Kami siap tapau bwk blk KL lagi.Esoknye blh buat mkn ngn family tau.Harga RM5.Murah kan???Kalau kt KL RM.350 sebakul kecik jewww.

Total semua RM23. Servis bagus, tmpt selesa. Food pun sedap.Rekemen!Sapa2 yg di Jb or dtg Jb tu blh try dkt sini pulak. Lokasi? Menuju ke angsana. Klu dari flyover tu angsana belah kanan, restoran ni di sebelah kiri selepas traffic light depan plaza angsana.Tak susah la.Tepi jalan je, nampak dah:)

6 comments:

mama tisya said...

ada feel2 mcm remaja tk mkn cni..hehehe..cantik gk tmptnye...

yatie said...

bila la nak dapat terjah JB ni....nak jadi remaja jap..kekeke

Ann@zanyra said...

mama tisya : hahaha..all the time feel remaja tp bile dtg sini terlbh rs remaja tu..hihih...cantik kan??

Ann@zanyra said...

yatie : hahahahha...sila terjah eh spy blh feel remaja dgn cptnye;p

deqlis said...

wah...klu trn Jb boleh laa nk try restoren nie
Bestt jer nmpk..

Ann@zanyra said...

deqlis : try jgn xtry..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah