CHERITERA KAMI...: Pertemuan di Restoran Singgah Selalu Danga Bay

Mar 20, 2013

Pertemuan di Restoran Singgah Selalu Danga Bay


Alhamdulillah akhirnya DIA temukan kami juga setelah 5tahun tak berjumpa.Sahabat dari Mrsm Muar ke Matrik Melaka sampai la ke UTM. Persahabatan yang panjang.Macam-macam cerita dikongsi.


Ibu kepada 3 orang hero-hero yang sangat la comel dan semangat. Sangat salute pada sahabat ni sebab die tengah sambung pengajian PhD sambil menjaga sendiri anak2 itu.Bukan senang, semangat tu harus kita contohi.Semoga awak dapat abiskan projek PhD awak dengan jayanye.Lepas ni kene panggil Dr.Normy la yea.

Anyway, pertemuan ni N yang suggestkan dekat restoran Singgah Selalu Danga Bay. Restoran ni memang sinonim dengan Johor sebab kalau pergi mana shopping mall mesti ada la restoran ni.N pernah makan dl sekali kat JJ Taman U. Zaman2 belajar dl, so saja la nak try yg dekat Danga Bay ni pulak.

Parking senang cuma yang slacknye tempat agak bising.Kami terpaksa cakap macam menjerit2 gitu.Sakit jugak la tekak. Food variety memang banyak harga agak mahal. Total haritu RM70 maybe sebab order sup tulang kot tu.


Cik B plate


Hotdog?Untuk kanak-kanak comel itu


Nasi Goreng Singgah Selalu

Dari segi rasa Ok la..Servis pun ok makanan xdela lambat sampai.Cuma kami ada nak bungkus utk kawan tapi cancel sebab time nak balik foodnye xbuat lagi.Cancel kan aje la.

Dtg lagi?Tak kot. Cukup la sekali dah rasa kat sini;p

4 comments:

permatabiru said...

next time try tempat lain pula..
*mcm sedap ja hotdog tu..hihi

Ann@zanyra said...

permatabiru : mestilaaa..tuela xrs hotdog tu, N pun tgk nmpk sedap je dak2 comel tu mkn;)

nomiE said...

baru terbaca kisah ini.hehehehe

nomiE said...

baru terbaca kisah ini.hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah