CHERITERA KAMI...: Favourite games

Mar 4, 2013

Favourite games


Nak share favourite games N. Ni games yang tak perlu nak keluarkan peluh, hanya perlu duduk (besarkan punggung) dan fokus;p


Diner Dash

Favourite dari zaman U lagi ni. Dah sampai game yg ke 3 ke 4.Game ni best main kt PC. Baru luas view, pastue guna mouse baru senang nak manage customer yg ramai dan byk ragam tu. Memang klu tengah main ni xleh ada gangguan, pastue kene fokus and ade strategy supaya customer tak marah.Hihihi. Syok ni. Bukan main saja2.Dapat uji ketajaman minda gitu.Sayangnye kt rumah N PC dah rosak pulak. Baru install seminggu tengah2 syok main, rosak.Saja la tu xbagi main.Kene la hantar p format dl nampaknye.




Ni game yg menjadi kegilaan dan kegianan terkini.Main kt tab.Sebelum tdo, sesempai dari keje.Mana2 la yg sempat.

Candy crush!!!Current level, 45

Adeh..menacabar jugak nak pecahkan th ejelly and nak menjatuhkan ingredients tu kan?tapi suke dengar bunyi pecah2 tu.Sapa2 yang tengah syok main, boleh la nk request life ke nak suh N unlock kan next level ke.Boleh send ke N eh, knpom N respon pny.Tolong-menolong gitu kannnn..;)

Korang minat ape?

11 comments:

~Beb~ said...

ala ala ala nomei je game ni. aku ske gak game ni tp sll cepat bosan. dah sampai climeks nye aku xmo main dah. tah ape2 perangai kn? tapi lme sgt dah tak main, kalau2 dberi lagi skarang ni layan kot.. ahhahaha eh rindu game2!

kat smartphone pon ade rse nye kan? nak carik!

Falsya said...

sama la kite punye game..asyik duk layan yg itu jer tau..ahhaha

cha said...

i pun suka main diner dash tp skrg addict dgn temple run plak huhu tp i main kat phone je. rumah takde pc huhu

Ann@zanyra said...

Beb : slalo game yg best aku xbosan, akan layan smp level last...pastue menggagau la cari game lain pulak..

aah, game tu leh download kt play store je..cari jgn xcari:)

Ann@zanyra said...

Falsya : kan....dah suka camtu la gayanye..hihih

Ann@zanyra said...

cha : suker diner dash?geng la kte...tp temple run N xbape sgt..hihihi

Zana Adieyza said...

zana dulu rajin main game.. tp bila husband asyik menang & cpt naik level game tu kan, zana malas nak main.. rasa loserrrrr.. hahahha...

Ann@zanyra said...

Zana Adieyza : hahahah..comel je:)

myza said...

dinner dash n flo..menggamit lg kenangan..suke tau flash back cmtu..siapa kt pc dia xde game ni poyoo laa masa zaman U dulu hihi

Ann@zanyra said...

myza : hahahhaha...opkosss..dgn zuma skali weh..hihihi

deqlis said...

deqlis pun sama...latest suka ngan jewel legend lak
...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah