CHERITERA KAMI...: Apo kono eh jang

Mar 28, 2013

Apo kono eh jang



Awal bulan ritu N, mak and 3 orang anak buah telah menghadiri 1 majlis perkahwinan adik SIL @ biras N di Kuala Pilah.Cik B tak balik minggu tu, so kami pergi ber4 je. Tak pernah menjejakkan kaki ke bumi kuala pilah. 1st time jugak lalu highway LEKAS tu. Bila semuanye 1st time, perjalanan tu rs macam jauh je kan??

Berbunga2 gitu;)

Wedding ari Sabtu malam di Majlis Dewan Kuala Pilah.

Arch, Pelamin, Pengntin, Guest corner & Goodie bag;)


Keesokkan harinye kami join skali rombongan bertandang ke rumah Pengantin lelaki di Paroi. Dah alang2 nak balik KL tu, join la skali. Thanks to Along yg jadi pemandu arah kami.Hihih.

Setiap kali tgk pengantin berarak, seronok jek tgk. Rasa macam nak repeat balik la turn kami dl2 tu;p

~Love~

Red Velvet in a Jar..1st time jugak rasa ni ade dlm goodies bag.Sedap!Berebut2 makan ngan ank buah.Heheh...

To biras..SELAMAT PENGANTIN BARU..Moga bahagia till Jannah.

Next will share mana kami stay 1nite at Kuala Pilah;)

6 comments:

::NureeN:: said...

sedapnyerr red velvet tu... nyum2..
thx ya inform nureen
nureen dah email detail
ada x? klau x dpt lg bg tau yerr

yatie said...

terkenang semaso dolu ko....keekek...cantik sangat pengantin baru...pengantin lama pon bersori-sori...

~Beb~ said...

amboi paroi tuh dah dekat beno dgn rumah omak ku.. huhuhuhuuh..

Ann@zanyra said...

Nureen : sedap Rv tu..N dh dpt n reply email nureen..ce cek:)

Ann@zanyra said...

yatie : harusla terkenang2 gitu..pengntin lame amik aura pengntin baru..kikikik

Ann@zanyra said...

Beb : umah mak ekau kt paroi ka..tau den singgah ritu..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah