CHERITERA KAMI...: Selepas 5 tahun

Feb 15, 2013

Selepas 5 tahun


Salam Jumaat sahabat semua.. hampir seminggu tak update blog sebab cuti dan jugak mengumpul mood kerajinan untuk mengomel di sini.

Nak kongsi 1 of kenangan manis semasa cuti CNY baru ni.


Berkesempatan menjejak kaki di sini semula selepas 5tahun meninggalkannya. Tak masuk dalam plan sebab tengah rushing tapi mungkin dah rezeki agaknye. Thanks to cik B.Seronok sangat bila dapat pusing2 dalam kawasan ni sambil teringat balik kenangan2 masa belajar dulu. Rinddddduuuuuu!!!Dapat pulak drive kereta sendiri kan, dulu2 tak tumpang kereta orang, sewa kereta tak pun naik cab jek.

Ni pun tak abis pusing lagi, ade few tempat yang miss tapi xpe InsyaAllah ade rezeki nnti boleh pergi lagi:)

12 comments:

Rosnizawati Zawawi said...

Ann..neeja pun dulu dok kt KTF gak..tp msa tu signboard kuning ni takde lg. Dok KTF utk tahun pertama jer. the next next year sewa umah kt tmn U.

cha said...

oh u belajar kat Johor ke dulu? U mmg org sane?

Ann@zanyra said...

neeja : ooo..thn brp tu?KTF walaupun hostel lame tp terbaikkk!!hihihi

Ann@zanyra said...

cha : aah..3 tahun dkt UTM..i org KL tapi dari sek. men ke U semua kt belah selatan..hihihih

Falsya said...

wahhhh..mesti terkenang zaman2 belajar kan bile dh masuk situ...;)

Cik Sara said...

weee... saya bangga bergelar lulusan utm!
Saya dok KTC dulu. 4 tahun tak berganjak! eheh..

Ann@zanyra said...

falsya : sgt...klu g ngn mmber2 ni mesti la riuh jadinye

Ann@zanyra said...

cik sara :kannnnn...ooo dok KTC eh dkt ngn tapak konvo, senang la nk gi..hihi

myza said...

oh nooo kuning nya pooh..sama dgn kaler KTF..kenangan nyaa ya ALlah.lepak kt opis ktf guna tenet,chitchat haha.tibe2 terngiang ngiang semula memori lama di situ kah3...

p/s: napa nmpk cam ko terapung2 gmbr bwh tu..magik kaaah hehe

Ann@zanyra said...

myza : hahahahahha...tuelanye, kene gelak ngn ajan jugak..baru la sehati sejiwa kot blh sm kaler ngn cat tembok tu pulak..kui3..aah kan, suke beno p opis tu..

ha la..aku buat magik, teror kan?;)

FiZ said...

eh..hi senior...:)
saya utm jugak tapi ktdi..hehe..rndunya nk g utm..bila la tah

Ann@zanyra said...

FiZ : eh..hi junior...kiki..ooo..ktdi eh..g la nnti..byk jugak yg baru;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah