CHERITERA KAMI...: Selamat Pengantin Baru

Feb 19, 2013

Selamat Pengantin Baru


Boleh dikatakan every week or selang seminggu ade jemputan cuma sempat or boleh pergi ke tidak je.


Dr.Lotfi & Dr.Sol kenduri di Perak

Classmate cik B masa di Ukraine dulu.Saya je seorang bukan doktor di situ.Huhuh.

Diorang pun PJJ jugak sekarang sebab sorang kt KK Pantai Remis sorang dekat Hosp.Kulim.



Wedding at Dewan Felda Merak Kayangan

Actually ni wedding adik kepada schoolmate N tapi kami berjiran.Wedding paling awal N pernah pergi kul 11lebih dah sampai sebab nak kejar masa. Memang xdan tunggu pengantin.

 Amik gambar dengan kakak pengantin je.N meet Anne:)


Wedding at Hotel Royal Chulan 

Wedding yg glem, banyak pak2 arab.Hihih.Ni majlis kawin anak pada manager N.

Tak berjnji pun sama pulak kaler anak beranak. Ni pun xdan tunggu pengantin.Makan2 terus chow.


Kepada semua, terima kasih atas jemputan.Tahniah!Tahniah!!Selamat Pengantin Baru.Moga bahagia till jannah.Amin...

6 comments:

Falsya said...

wahhhhh..kat royal chulan gitu....;)

cha said...

bestla i mengidam nasi minyak ni takde plak kwn2 kawen dlm masa terdekat ni huhu

Ann@zanyra said...

Falsya : tuelanye...rs kerdil di situ..huhuhu

Ann@zanyra said...

cha : haa...yg ngidam ni kene p cpt2 cari ns minyak tu..:)

yatie said...

fuiyooo....kelas kau jahh..royal chulan....sweet plak nampak N in bluee

Ann@zanyra said...

yatie : hahahhaha...klu org x buat wedding kt situ mmg la i xpergi royal chulan tu kenn..hihihi..thanks for the compliment;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah