CHERITERA KAMI...: Johor Premium Outlet

Feb 15, 2013

Johor Premium Outlet



Takde target sekadar nak jugak la tengok singgah ape yang menarik di sini. betul ke ade cakap xde la murah mana pun, xde la bagus up to date pun stock die. Ada juga yang komen positif cakap murah la, berbaloi-baloi la. Meh la kami pun nak usha sendiri la.



Tiba di saat cuaca mendung dan hujan. Dari luar highway tu tgk mcm xbyk kereta tu , skali masuk beratur pjg la jugak nak masuk ke parking ni. Jam masa ni around 6pm, ramai yang dah nak balik dok tunggu kt depan tu.Sesakkk!!!





Berbaju kurung pahang di situ, bajet ayu macam kte pulak yg raya gitu kan. seronok pulak g jenjalan pkai cmtu, selasa tau!

Hasil tangkapan?1 scoop Baskin & Robin dan barang Body Shop. Body shop kat situ jugak nak singgah tempat lain xnak.Hihih. Tak masuk pun semua butik tak abis pusing pun. Lalu butik Coach, beratur orang nak masuknye. Mostly nampak org dok pegang paperbag Coach.Murah kotttt.N tak masuk. Masuk Charles & Keith, eh..kenapa lately ni macam tak menarik je tengoknye.Takde yang berkenan.





Last2 keluar je la. Komen?Tak bape nak reti la shopping kt butik2 ni.Kikiki. tapi xtau la klu nti pergi London ke mane kan time tu mungkin reti kotttttt;p

8 comments:

Falsya said...

arituh gie Singapore dh happy2 dh kate nak singgah JPO..sekali bile balik kite lalu je dpn tuh...sadis betul..

cha said...

tak sempat nak singgah masa pg johor hari tu sebab niat i mmg nk makan je keje haha shopping takde dlm list :p

Haryati Faizal said...

teringin nak pi tp nun jauhhhh...disana...hihi

Ann@zanyra said...

falsya :nape x singgah?dh byk shopping kt sngapore la tu;)

Ann@zanyra said...

yatie: ble2 dtg johor, blh la singgah

Ann@zanyra said...

cha :hahahah..cuti2 smbl makan2 lg heaven kot kan??

myza said...

best ke tak pooh? berapa bintang dr 5?

Ann@zanyra said...

myza : mmm...xjmp brg yg berkenan la.nk kasi bulan blh x?hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah