CHERITERA KAMI...: Bukan Sate Kajang

Feb 4, 2013

Bukan Sate Kajang


Aritu pergi kenduri kawan without cik B, so ala2 bujangan gitu kan. Join ngan kawan2 yang bujang pulak.Pandai diorang pujuk N follow program jalan2 diorang.Dari kenduri di GMI,Kajang pergi rumah kawan dekat Sg.Ramal ingatkan pastu nak chow balik rumah. Tak jugak, follow pergi pasar malam Bangi and lastttt skali makan sate sedap direkemenkan kawan.

Meh la nak rekemenkan kat korang jugak kalau sapa2 yang teringin nak makan sate tu kan.

Complete dah info kt situ

Lokasi kedai ni betul2 tepi jalan seberang jalan dekat ngan KPJ Kajang.Senang nak cari tapi hati2 la banyak kereta, susah sikit nak cross jalan tu.Parking banyak.Kedai pun besar banyak tempat nak duduk.

Anyway, ade 2 kedai sate kt sini. Kami order sate yang tepi jalan, sedap!70sen besar isinye.Kuah pun sedap!Segala yang sedap itu dari tekak kami la yea. Kalau orang lain xtau la sedap ke idak;p

Nampak tak isi2nye yang besarrr itu...

Boleh order makanan lain jugak dekat kedai ni.macam2 ada.

Teman member jauh datang dari ganu ni


8 comments:

Falsya said...

satay kite x brape sgt..tp husband kite suke...;)

♥ ROS ♥ said...

ros xmakan satay..hahahaa... lawak kan :P

cha said...

next time nak try sini la pla. skrg fav i sate willy. sate kajang dh tak sedap kan huhu

Ann@zanyra said...

Falsya : bleh rekemen kt die nnti;)

Ann@zanyra said...

ros : knp xmakan stay?pelik ni..hihihihi

Ann@zanyra said...

cha : aah..satay kajang klu pergi pun sbb nk makan stay perut..hihihi..oowh, satay willy xpernah rasa lagi

yatie said...

Ann..nanti kalu datang bangi jgn lupa cari SATEY UK..@ KEDAI SUP URAT KETING....terbaekk wok sate dia

Ann@zanyra said...

yatie : sup urat keting tu yg pernah masuk JJCM kan?kene try ni nnti..tq:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah