CHERITERA KAMI...: Bukan fanatik tapi suka

Feb 7, 2013

Bukan fanatik tapi suka


Alkisahnye nak kate fanatik bukan sebab xde la pun giler semua brg nk kaler tue tp bile jumpa brg ke ape2 yang berkaler tu mesti mcm tersuka. Bila tersuka tak semestinye semua tu nak beli tengok pada keinginan. I boleh control lagi nafsu menyopping ni lagi.InsyaAllahhhh..

Ape ke bendenye yg merepek ni ha..Meh la nak share bukan nak menunjuk tau.Bukan!Bukan!





Ape persamaan 2 gambar tu?yeaaa..betulllll!Me in turqoise!Sendiri tanya sendiri jawab, syok sendiri dah ni.;p

Turqoise handbag from Primavera. Pusing 1 MidValley akhirnye patah balik ke kedai Primavera ni sebab tak jumpa handbag lain yang dapat kalahkan 'kegilaan' Ann kt die.Sampai budak kedai tu pun gelak.Akak datang balik.Kui3..Akak dah terbekenan sangat la dik plus cik B pulak bagi sokongan moral dan bantuan kewangan di situ kan maunye akak nak lepas peluang.Hihih.


Owwhh...saya 2thn yang lepas...On my Big Day.Ramai puji baju ni cantik!Perasan lagi;p
Koleksi sendiri ni tersimpan elok dalam almari xtau bile nak pakai.Ade nak sewa ke?;)

Loveeeeeeee


Kan dah cakap bukan fanatik.Kalau fanatik, mau sebilik 1 almari tu penuh kaler ni jek.

Korang suke kaler ape?

6 comments:

Falsya said...

color tuh mmg kene ngan ur skin okayh...;)

cha said...

i pulak suka hitam sampai baju byk hitm je. ni lah br pandai pakai baju kaler kaler sikit haha

Ann@zanyra said...

Falsya : hahha..thanks beb..kene kumpul lg la cmni..hihihi

Ann@zanyra said...

cha : dl pn N suka hitam jugak.skrg baru nk bercolorful bagai kan.hihih

Balkidz Hunny said...

HAHAHA. cuba kau teka aku suka kaler ape?

btw, turqoise ni memang kena dgn kau. nampak ayu n sweet je. kalau aku pakai, OUT! bukan akulah pakai kaler soft² sweet² nie!

Ann@zanyra said...

Mommy Isya : hahhaha...ko xyah suh teka aku dh tau dr dulu dan selamanye..;p

nmpknye aku kene tmbh lagi koleksi turqoise aku la klu gitu..hahahha..mekaseh atas pujian itu eh, puji kan?kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah