CHERITERA KAMI...: Asam Pedas Claypot

Feb 5, 2013

Asam Pedas Claypot


Ni cerita beberapa bulan yang lepas, balik kampung Melaka confirm ktorg akan merayau punye.Seronok wo balik Melaka, rasa nak pergi sana sini sinun pastue tempat pun dekat2 jek kan.

Kami dah aim nak try Asam Pedas Claypot ni sebab dah try Asam Pedas Hajah Mona haritu, antara kedai2 hot spot kalau orang datang Melaka kan.



Ini la rupenye kedai Asam Pedas itu.Ramai orang..Penuh la sepanjang2 deret kedai tu. parking senang je sebab dalam kawasan yang lengang.Kedai ni 1 je yang meriah.


Kami order Asam Pedas Ikan Pari dengan Ikan Tenggiri.Nasi tu ada sayur, sambal belacan dan telur asin. Padan la namanye Claypot sebab ada kuah tu diservekan dalam bekas Claypot.

Komen?Kurang umphhhh la.Still tak boleh lawan asam pedas bonda terchenta.Ada sesuatu yang kurang disitu.Tapi servis cepat, bagus!

Map ke Asam Pedas Claypot


Nak rekemenkan kedai asam pedas yang best?

8 comments:

Saya Disini said...

sedpnye

Nursaila Norman said...

Ann??? teringat kenangan kami berdua mkn kat sini..ms tu saila kursus,en gaban tlg hantar sbb saila kan xde transport..huhuhu! mlm xde class kitorg mkn kat sini..pusing berkali2 bru jmp nsb baik melaka kecik..hehehe..alamak,rindunyaaaa :(

yatie said...

wahh asam pedas....menarik tertarik ni...harus kene singgah sini kalu jenjalan kat melaka ni..selalu tercari2 je kedai makan kalu g melaka

Falsya said...

tetibe mcm nak mintak tlg mak kite masak asam pedas.....

Ann@zanyra said...

Saya Disini : not bad la..blh la try:)

Ann@zanyra said...

mrs.Gaban : oooo...ni tmpt dating2 la dl eh..ape lg, nnti honeymoon kt Melaka jalan tmpt2 dating dl:)

Ann@zanyra said...

yatie : nnti boleh try dtg sini

Ann@zanyra said...

Falsya : cepat request kt mak..hihiih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah