CHERITERA KAMI...: 3 dara pinggitan

Feb 27, 2013

3 dara pinggitan



Tbe2 rindu pulak nak bace komik..Oh..Bukan komik satria ke doraemon(pernah beli sekali) atau naruto.Doraemon suke tgk tp xbape suke bace komik die, xfeel la kecomelan doraemon dlm tu.Yang komik lawan2 bagai tu langsung N xminat.Selak selai 2 muka surat je dh tutup.Serabut pale otak den tengok nye.

Yang menjadi top bagi n masa tu








Sape setuju?Angguk kepala....hehehhe;p
And best katun dalam tu yg N layan sampai beli buku die sendiri


                                           Awa,Noi dan Esah


Sape geng ngan N??Give me 5!!

Suka bace komik diorg ni, kelakar kot pastue macam cerita kisah2 kt kampung. kisah2 gadis(i kan gadis masa tu..hehehe).Ada lagi tak agknye komik diorg ni eh?Rasanye komik Ujang n Gila2 skng byk iklan dari cerita kot kan??Yang opisboy selalu pau bos die 2ringgit tu pun klakar jugak.Yang upin workshop tu pun lawak.

Ada kawan2 yg buat koleksi tak majalah2 komik ni?




6 comments:

Nursaila Norman said...

*angguk kepala beriya-iya*
hehe!
saila sukaaaaa gilaaaa..ms kecik2 xmampu nk beli,pinjam akak bujang rmh sblh punya hehe :D

bila dh besar xmeriah lak jualannya..saila akan borong ms kat pesta buku..harga rm1/pc..hehe!

sy belum lagi bt koleksi,tp mmg teringin..bila pesta buku eh? bln 4 kan? jom borong :))

give me 5!

Ann@zanyra said...

Saila : yeaaaahhhh..kte geng la ni..kt pesta buku ade eh?la ni sibuk dok cari novel je xpasan pun komik ni..nnti boleh join borong jugak la cmni..hihihi

nik ros said...

masa kecik selalu pinjam akak punya. pastu dia selalu pesan suh beli majalan ni.lagi2 majalah gila2 tu.

Haryati Faizal said...

masa belajar kat U dulu suke beli majalah ni, asal nak balik kampung naik bas mesti beli sbb nak baca dalam bas hihi...

Ann@zanyra said...

nik ros:hhhahahha..kan..sebab bace ni sekali tu je baik pnjam..

Ann@zanyra said...

yatie : N ade 1 mslh x leh bace ape2 dlm kenderaan..so klu naik bas tercongok je la citu..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah