CHERITERA KAMI...: Selamat Pengantin Baru

Jan 23, 2013

Selamat Pengantin Baru


Banyak jugak jemputan kawin dari awal bulan ritu sampai bulan depan..every weekend ada, mana yang dekat insyaAllah kami datang.


Selamat Pengantin Baru Hajar and hasben. Last kami jumpa masa kt matrik. Hajar ialah roomate Ann masa kt matrik dulu. Life matrik sgt best dan menenangkan.Rindunyeeee...Almost 9 years, kami jumpa semula on her wedding day.


Selamat Pengantin baru Julia dan Paan. Ni coursemate UTM dulu. Seronok sangat dapat jumpa kawan2 masa kenduri aritu.Meriah!walaupun ada yang dah kawin dan beranak tapi perangai masing2 masih gila jugak macam dulu.Hahahha..



Selamat Pengantin Baru Marzuki dan wife. Yang ni pulak kawan masa form 1-3.Kalau dikenang2kan time sekolah takde la rapat mana pun sebab xpernah kelas sama ke ape. Tapi ntah camne bile masing2 dah bekerja ni, rajin pulak bertegur sapa kt FB.Suka pelamin die luas dan sweet.

Kepada sahabat2, semoga ikatan perkahwinan kalian kekal bahagia hingga ke Syurga. Amin..

8 comments:

Nursaila Norman said...

ramai yg kawen skrg ni..meriah tiap2 minggu kan :) selamat pengantin baru semua :))

cha said...

i pn byk dpt jemputan kawen tp tak semua dpt pegi huhu

Saya Disini said...

selamat pengantin baru

Ann@zanyra said...

Mrs.Gaban : betul2..masing2 dh bertemu jodoh..:)

Ann@zanyra said...

cha : tuela..klu yg dkt2 boleh la bagi2 kan jadual..yg jauh2 tu kene pk byk kali..:(

Ann@zanyra said...

Sya Di Sini : tq:)

Balkidz Hunny said...

Ehhh, Hajar kawen? Tak tahu pong!
Jumpa sesapa lagi tak kat wedding die?
Ohh rilllyyy, aku juga rindukan matriks life.

Ann@zanyra said...

akish : mmm..xde jmo yg kenal pn kt situ..kannnnn..matrik life yg menenangkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah