CHERITERA KAMI...: Rezeki jangan ditolak

Jan 25, 2013

Rezeki jangan ditolak


Terharu, malu tapi mahu gitu la la rasenye bile orang sanggup postkan kite makanan. Asalnye saja main2 komen kata nak skit, tup2 dimintaknye alamat, esoknye dh sampai dan selamat masuk perut.

Ohhhh..indah sangat rasa!Dikelilingi mereka sebegini. Walaupun tanpa pertalian darah, tapi serius sangat touching tau.

Apakah makanan yg dipost itu?




Lempok durian uols!Segala yang beradik-beradikkan durian mmg telan aje. Yang lempok ni kire 1st time rasa, dan ia adalah SEDAP!Ingatkan pekat dan manis tetapi rasanye just nice. Makan ngan roti boleh jadi beberapa keping jugak la.Yummyyyyy!


Thankssss aloooooooooot to Myza and family. Lempok durian dibuat oleh Puan Hapimah made in Pekan , Pahang. Thanks to Kak Long yang sudi melayan dan mengepostnye untuk kite.Hihih.Luv u all lah!

8 comments:

♥ ROS ♥ said...

Reseki tu... Kkdg blogger ni baik hati... :)
***tq kak, adiah dh sampai... :)

Ann@zanyra said...

Ros : ni blogger merangkap kawan baik dr zmn u dl..hihihi..
hrp2 sudi la trime brg biase2 je tu..hhuhu

cha said...

seronok kn jd blogger tak pernah jumpa pn kdg dpt mcm2 dorg kasik tetiba mintk alamat je :D

Ann@zanyra said...

cha : alhamdulillah..rezeki2:)

~Beb~ said...

alahaiiii untung nye die.. best nye kan? alhamdulillah. rejki tuh

Ann@zanyra said...

Beb : alhamdulillahhhh:)

myza said...

alhamdulillah buat hilang kempunan kau..hehe aku pun baru bwk balik dpt sebekas, qasima sebekas..ni pun makan sep2 takut habis pun ye takut suami nmpk pun ye.maklumla suami alergik segala jenis doyannn..huhuhu :)

Ann@zanyra said...

myza : alhamdulillah...hihihihi..tq bebeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah