CHERITERA KAMI...: Nasi Ayam dan Cendol

Jan 30, 2013

Nasi Ayam dan Cendol


Arini cerita pasal makanan jek ek

Nak promote 1 nasi ayam antara yang sedap pernah Ann makan.Antara eh bukan paling sebab ade yg lagi sedap.Kalau nak ubah selera asyik makan nasi ayam kedai tu jek boleh try nasi ayam kt kedai ni pulak.

Tat Nasi Ayam(pernah keluar JJCM)

Branch Rampai Business Park, dari pagi sampai ke malam penuh aje kedainye.Kali ke3 Ann datang baru dpt makan kt sini tu pun kebetulan ade meja kosong. Mule2 tu tapau je.Not bad la rs die, ayam dan nasi tu kene ngan tekak ni.

lagi 1 port kami selalu pergi time tengahari ke petang , cik B yang selalo ajak datang sini.

Ann panggil kedai tepi padang Setiawangsa.Berdepan dengan kedai mamak dekat depan Sekinchan Ikan Bakar tu. Ramai jugak orang. Rojak sedap, laksa die boleh tahan la, mee rebus tak pernah rasa,bihun sup pun not bad. Cendol die terbaik!


Gambar cendol lupa nak amik;p

6 comments:

cha said...

oh nasi ayam ni kt shah alam pn ada tp tak pernah try lg. terliurrr

yatie said...

boleh try nni..tekak pon meronta2 dah nak rasa...

Ann@zanyra said...

cha : tat nasi ayam tu ade byk branch..try la nnti

Ann@zanyra said...

yatie : try jgn x try..hihiih

myza said...

kat sini pun glemer nasi ayam tat.dulu2 masa mula2 makan sedap yakmat smpai adik beli 3 bgkus utk 2 org bawak balik pulunnn hahhaha..lama2 jemu xmau dah..

Ann@zanyra said...

myza : nasi ayam tat ni kan dari kedah aslnye..tuela..xleh mkn slalo nti jemu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah