CHERITERA KAMI...: Mereka yang sudi jadi peneman

Jan 24, 2013

Mereka yang sudi jadi peneman


Sejak menjak kami suami isteri dalam status PJJ ni..not every week cik B akan blk KL.Memang sangat sangat keboringan itu sangat terasa.Haa..bape kali sangat tu yang menjelaskan tahap boring yang amat.Sebab slalonye kami akan ade jadual hujung minggu, mana nak pergi nak makan ape bla bla.

Bile cik B xde or xblk KL and N pulak ade aktiviti or ade somewhere nak pergi opkos la nak berteman.Boring kot nak p jalan2 sensorang. Setakat nak p mall/market shopping barang dapur ke utk diri sendiri ke tu xpe.Ni untuk jalan2 hujung minggu kan mesti la nak berteman.

Jadinye terima kasih la pada mereka-mereka ini yang memahami situasi ini dan sanggup menjadi peneman N di kala keseorangan.Hihih.

My lovely anak-anak buah.Diorg ni pantang di ajak, On saja.Terima kasih yea temankan U.Ni bawak p jalan Shah Alam dgn Planetrium Negara.


Tq kawan2..pandai korang ayat aku follow kome jalan2 kan..Terhibur sangat!

Bukan takde kawan-kawan yang rapat, ade tapi masing2 busy dengan kerja ada yang dah kawin ada yang kerja jauh.Eh..kawan2 rapat lelaki ok lagi la susah bile dah berkawin kerja jauh2.Tapi bile jmpa mereka, hiruk pikuk jadinye.Yang perempuan pun ade tapi tuelanye bile masing2 dah ade tanggungjawab ni, terbatas masa.

Saya sayang semuanyeeeee

2 comments:

cha said...

oh u pjj ke dgn husband mesti sedih kan takpe ada peneman tu okla :)

Ann@zanyra said...

cha : aah..sedih+boring+xbest..hihih...tuela sbaik ade mereka yg sudi teman:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah