CHERITERA KAMI...: Mari Beli Kain Sulam Murah

Jan 29, 2013

Mari Beli Kain Sulam Murah



Promote business kawan ni. Ann pun dah sambar sehelai.Cantik dan yang penting harga murah.Slalo average kain sulam bandung ni rate mesti RM100++ kan?So far la yang Ann jumpa. Kawan Ann jual ni below then RM100.Macam-macam pattern and kaler ada.











Ni antara koleksi yang ada. Banyak lagi pilihan boleh klik Like Ellyz Collection. Nak kain buat jubah ke kebaya ke kurung ke macam2 la ada. Cepat2 sementara stok masih ada:)

1 comment:

Ayunk Hayukka said...

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah