CHERITERA KAMI...: Hujung Minggu kami

Jan 31, 2013

Hujung Minggu kami


Masa yang ada digunakan sebaiknye.Kalau cik B blk KL, sblm sampai die dh tny ape plan kte.Wah...dah macam PA dah ni nak aturkan plan sama. Mula perah otak nak pergi mana, nak makan ape, nk beli ape.Macam2 la.










Antara hujung minggu yang kami spent bersama..Precious!!


Part yg paling xbest dan kalau boleh nak lambat kan ialah...

Time to say bye2...See you B..take care B..Sob3...Sadis sgt tapi sebab dh biase kan jadinye jiwa ini sangatlah kental.;p


Minggu ni cik B tak balik,3 hari cuti ni kene buat aktiviti sendiri la nampaknye..Can't wait for next weekend:)

8 comments:

emmylia aziz said...

Seronoknya dia dating~ Jeles! Hihi

cha said...

mesti u paling tunggu husband u balik kan. kene spend time betul2 time dia balik :D

~Beb~ said...

alah syiok! i can feel u. sbb lbih kurg gak mcm ni. tp tu lah. dah jadi biasa. biasa2 pon tak menahan jugek. kite pongpuan. hehehehe tp u ok lgi, dekat. hehehehe.. erm

Haryati Faizal said...

alhamdulillah... mesti besh kan?

Ann@zanyra said...

emmy : masa yg ada kene hargai sepenuhnye;)

Ann@zanyra said...

cha : semestinye:)

Ann@zanyra said...

Beb : nape?hasben g mane?

Ann@zanyra said...

Haryati Faizal : alhamdulillah..sgt best:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah