CHERITERA KAMI...: Hobi simpan segala macam beg

Jan 22, 2013

Hobi simpan segala macam beg


Aritu dok kemas2 bilik dan laci2 yg rasa macam dh penuh tu. Terjumpa dan terperasan la sebenarnye Ann ni ade hobi(hobi dalam tak sedar namanye) untuk simpan segala macam beg - woven bag, paper bag. Mostly bag yang dapat masa beli brg ke free gift ke time Matta Fair, kenduri kawin etc.

Rasa macam sayang nak buang beg cantik2 dan berkualiti tu.Berguna tau beg2 camtu. Time nak pergi cuti dekat2 ke nak letak hadiah ke nak p balik kampung ke.Sangat usefull.Pilih jek mana nak, macam-macam size ade.Hihih.

Antara simpanan yang ada


Beg2 yang kecik2 simpan dalam 1 beg besar...Senang nak cari


Ada macam2 beg dalam ni:)


Korang ada hobi yg sama macam ni tak??

10 comments:

cha said...

huhu samala kita kt rumah dh bersepah beg camni nak buang syg kan tp ada gunanya jugak beg beg ni so simpan jelah :p

Rina Ellisa said...

hihi.. kita sama :D

yatie said...

haah..sama la..tapi yati suke kompol paper beg..x kire la ape je pape bag yg x boleh beli kat kedai.;)

Nursaila Norman said...

sy pun suka simpan bags..lagi2 yg cantik n material dia baik sgt2..syg nk buang.. :)

Falsya said...

kite samam laaaa...pastu bilik jd mcm hape je..main selit2 je kat mana ade ruang boleh selit..hahhaa

Ann@zanyra said...

cha : betul..syg nak buang, jadinye simpan smp xperasan dh berlambak2 dalam laci..hhihihi

Ann@zanyra said...

Rina Ellisa : give me 10!hihih

Ann@zanyra said...

yatie : paper bag pn Ann ade simpan jugak..lg2 yg cantik2 comel tu kan..sayang woo..:)

Ann@zanyra said...

Mrs.Gaban : kannnn...rs bersalah klu buang..kikiki

Ann@zanyra said...

Falsya :hahahah...tuela ms simpan main selit2 jek kan..bile time kemas pening pale la nk kumpul2 semua tu...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah