CHERITERA KAMI...: December 2012

Dec 26, 2012

Terlanjur cinta


Lame xlayan drama2 kt tv ni, bile boring baru la sibuk bukak tonton. Pastue tertengok drama Terlanjur Cinta ni. Best!rasa nak belasah jek si Aqasha dalam cerita ni.Hahahha.Emo!!


Antara barisan pelakon Siti saleha, Aqasha, Marsha, Nazim othman, Raja Ema. tak best la watak raja ema, peminat raja ema ni dr dulu. Mak cakap dulu sibuk nk tiru raja ema punya gaya baju yg bertali2 tu.Hahaha.

Mostly pelakon dalam ni lebih kurang dalam cerita Dejavu di Kinabalu. Bagus la masing2. Tapi betula rasa nak belasah jek Aqasha ( Fareth) ni.Suka tengok watak Sharifah Nadia tu, suka cara die cakap.

Drama ni kt Tv9 slot Ratu, Isnin dan Selasa 830malam.

Dec 25, 2012

KFC delivery


korg tau x KFC ade delivery?ke Ann yg ketinggalan zaman?






KFC now delivers,call now 1300 222 888









tak semua kawasan ada, selected only...refer pic ats ni mn yg berdekatan anda...pasni call delivery KFC pulak, McD boikot!nnti Ann review klu dh try service delivery ni...mmm..terliur lak tgk ayam kepci ni..hihihi



Dec 21, 2012

My Happy Moments Contest




Suka sgt tgk gmbr ni. Share our precious moment with family and beloved friends. Masing-masing ekspresikan happy tu with their own way.Love!:)

Contest My Happy Moments ini dianjurkan Eyriqazz.com menyahut cabaran iPhone 5 Gadget Impian.

Jom join.Tarikh tutup, 24 Dec 2012.

Bukan mengada-ngada



Sensitif!Ann slh seorg yg ade ciri-ciri di atas memang cepatla touching. Kalau tak, xkn bace novel pun boleh nangis macam ape.Hahaha. Tapi walaupun perempuan umpama hati tisu sekalipun tapi perempuan STRONG!!:)

Dec 12, 2012

Damailah kamu di sana


Walaupun kita tak pernah bersua, tiada pertalian darah apatah lagi berkata-kata bersama, dari cerita yang selalu disampaikan oleh cik B malah dengan gambar yang ada membuatkan kami jatuh kasih padanya.Dirimu terlalu kecil untuk menghadapi segala dugaan yang datang menimpa.


Siti Najihah..damailah kamu di sana..



Al-Fatihah

Dec 11, 2012

Hobi kami yang sama tapi tak serupa



Ini koleksi terbaru Ann..seminggu lepas beli di Jualan Gudang Karangkraf..total 9 buku. Murah!kate jualan gudang kan sebab tu la sanggup pergi angkut anak-anak buah sekali.Berbaloi, harap karangkraf akan buat lagi jualan cmni.Hihih.


Ini koleksi terbaru cik B..setelah ditapis2 dari penuh sekotak menjadi ke 4 buah buku sahaja. Baru beli di Big Bad Wolf last Friday. Sebaik xde yg Ann berkenan dkt sini. Just temankan dan bg chance pada cik B pulak utk shopping.

Spot, where's my husband??!!

Perasan tak minat kami sama cuma xserupa dari segi genre die.Ann more tu novel la of course, cik B pulak lagi suka baca pasal ekonomi, business, history etc. 

Korang pulak camne?

Dec 6, 2012

Happy Thursday





Umpama frame gmbr yg berbunga2 tu cmtu la rs hati ni berbunga riang.Ce tgk sengeh2 jek kami kan.Kih3.Gedik yea...Maunye xsuke, seminggu ok xjmp..Sebaik arini N keje kalau tak, dh berdesup berjalan-jalan dah:)

Dec 4, 2012

Header free yg cute


Perasan x perasan xxxxxx....ce tgk atas tuuuuu, header kami dh bertukar..cute kan?kan?comey jek tgk katun tu..header ni bukan buat sndr tau.Thank a lot to InaAchik!! Smlm terperasan die post entry pasal nk buat header free utk yg bertuah yg komen dkt entry tersebut.Saja try test kan. Skali mmg bertuah betul..
Tq again Ina.

Maybe kene tkr background kot utk nampak lagi match dan cute. ek??xpe..skang xberkesempatan nk google nk godeh2, keje di opis byk yg tertangguh ni...

Nak header baru??ce tny Ina, amik tempahan buat header tak.Hihih..Neway Ina cakap die buat ni guna photoscape je.Haishh..Ann reti edit gmbo jek dkt photoscape tu, kene blaja lagi ni:)

Dec 3, 2012

Pappa Rich


Dua kali dah jejak kan kaki dekat Pappa Rich ni.1st time join cik b and frens buat mini farewell sesame diorg sebab ade yg dh abis posting dkt department OnG tak silap masa tu.Ni Pappa Rich dekat ampang.

Order ABC dgn Kuetiau..sedap jugak(gambar mknan xdo)

2nd time kami pergi dlm bulan lepas, asalnye nak makan dekat Tat Nasi Ayam Sri Rampai u tapi fullhouse, malas nak tunggu.So, masuk la jugak Pappa Rich yg dekat corner tu kan.Agak suram dan xramai orang sangat.

Kami order

Cendol+aiskrim...Tak umphhh

Nasi Goreng Ayam...Mmm..ok la..

Mee Kari...cik B cakap ok la jugak..

Hahah...klu dh ok la ok la tu maknanye xbape memikat selera la jawabnye tapi sebab lapar dan dh order tak elok  membazir. Kena habiskan!

Tak tau la Pappa Rich depends on branch ke ape kesedapanye sebab masa pergi kt Ampang tu rs sedap2 jek food die.Mmm..anyway restoran2 yg ala2 kopitiam ni N prefer pergi Oldtown or bangi kopitiam.Puas hati skit makannye..betul x??



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah