CHERITERA KAMI...: Pappa Rich

Dec 3, 2012

Pappa Rich


Dua kali dah jejak kan kaki dekat Pappa Rich ni.1st time join cik b and frens buat mini farewell sesame diorg sebab ade yg dh abis posting dkt department OnG tak silap masa tu.Ni Pappa Rich dekat ampang.

Order ABC dgn Kuetiau..sedap jugak(gambar mknan xdo)

2nd time kami pergi dlm bulan lepas, asalnye nak makan dekat Tat Nasi Ayam Sri Rampai u tapi fullhouse, malas nak tunggu.So, masuk la jugak Pappa Rich yg dekat corner tu kan.Agak suram dan xramai orang sangat.

Kami order

Cendol+aiskrim...Tak umphhh

Nasi Goreng Ayam...Mmm..ok la..

Mee Kari...cik B cakap ok la jugak..

Hahah...klu dh ok la ok la tu maknanye xbape memikat selera la jawabnye tapi sebab lapar dan dh order tak elok  membazir. Kena habiskan!

Tak tau la Pappa Rich depends on branch ke ape kesedapanye sebab masa pergi kt Ampang tu rs sedap2 jek food die.Mmm..anyway restoran2 yg ala2 kopitiam ni N prefer pergi Oldtown or bangi kopitiam.Puas hati skit makannye..betul x??



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah